Legenda se vratila u modernom izdanju: Motorola predstavila savitljivi Razr
https://zimo.dnevnik.hr/clanak/legen...---583038.html
Meni na ovom videu izgleda odlično.
Legenda se vratila u modernom izdanju: Motorola predstavila savitljivi Razr
https://zimo.dnevnik.hr/clanak/legen...---583038.html
Meni na ovom videu izgleda odlično.
PREDATOR
Dizajn su zbilja pogodili. Gotovo copy-paste one klasične Motorole RAZR koja je žarila i palila. Ja si je nikad nisam mogao priuštiti. Jednostavno u ono vrijeme je bila nedostižna cijenom! Valjda novi RAZR zaluta meni u ruke.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Neće ni ovaj novi Razr biti jeftin, najavili su cijenu od 1500 dolara kada se u siječnju pojavi u prodaji. Ali mobitel mi baš jebeno izgleda...
PREDATOR
Valjda su ga provjerili bolje nego Samsung svoj Fold.
Samo 200 000 komada će biti proizvedeno. Ipak je to pokusni kunić...![]()
Meni se ovo dopada, a baš vuče ona nostalgija, jer Razr mi je bio prvi GSM telefon, a u ono vrijeme problem nije bila cijena (cca 1800 DM), a sad su druga vremena i suludo bi dati te novce o kojima se priča.
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Bome, meni je baš cijena priječila da je kupim. Tadašnji top topova modela. Nokia nikada nije znala napraviti preklopnjak, a pravi RAZR je bio razvikan... sjećate se one reklame s djevojkom koja jedva navuče jeans, i u džep tisne RAZR![]()
Nego, RAZR 2020 dolazi samo s eSIM ako sam dobro skužio... i bit će ekskluziva kod jednog njihovog operatera (jel Verizon?).
Eto, prvi klon koji je zbilja čistokrvni. Znači ne oni propali pokušaji Nokije da igra na emocije kod izbacivanja 3310 i 8110, što se pokazalo kao malo veći fail.
U Mobisu!
PREDATOR
Motorola, mobiteli s najgorim mogućim izbornicima, a najboljim mogućim radijskim dijelom. Duboko se nadam da su izbornike popravili.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
pa kad pogledaš cijenu boli glava
@Sljaka
E svašta si sad napisao....
Sljaka se poziva na stare Motorole, prije ere Androida.
Iskreno, mislim da bi novi Razr mogao riješiti probleme s nelogičnim i jako kompliciranim izbornikom
Američki kanali na YT su totalno poludili za ovim smartom. Izgleda da su proizvođači pogodili "u sridu". Pa čak bih i ja oprostio neke malo veće zamjerke kao izostanak stabilizacije na videu, ne baš tako klikave tipke za pojačavanje/stišavanje, mid-randge chipset. Prekrasan je kada se rasklopi. I, po meni puno praktičnije rješenje savitljivog ekrana od tenka iz Samsunga.
Ona brada dolje nekima smeta, ali to je imao i originalni Razr.
Jedino cijenu ne mogu prihvatiti.
U Mobisu!
Sviđa mi se, dobro je Motorola to složila. Samo da bude savijanja i loma kao Samsung.
hands on
Bookmarks