Specifikacije....
![]()
Pixel 4 XL
6,23" P-OLED 1440 x 3040
Snapdragon 855,128GB 6GB RAM, 256GB 8GB RAM, UFS3.0
Kamere 12.2 MP, f/1.6, OIS+16 MP (telephoto)
Prednje kamere 8 MP, f/2.0,(ultrawide)+TOF 3D
Baterija 3700 mAh
Stereo speakers, IP68, wireless charging...
Pixel 4 bi trebao imati 5,7" OLED zaslon Full HD+ rezoluciju, 2800mAh bateriju i 6/64 memorijsku verziju.
Specifikacije....
![]()
Hahaha! Baterija će s tim specs držati možda pola dana.
Mala je to baterija, slažem se. A opet kad čitam da recimo Xperia 1 sa 6,5" ekranom i 3300 mAh baterijom drži cijeli dan, ne znam šta bi mislio![]()
Može ako nema 90 Hz ekran koji dosta jede bateriju.
Nažalost, koliko god da su mi Pixel uređaji zanimljivi, odbija me to što nije dostupan kod naših operatera- a samim time i mogućnost nabave preko njuškala po nižoj cijena...Ovako će ga u RH ponovno imati svega dvije-tri trgovine imati po punoj cijeni (tipa 8000 kn)...
Dobavljivi su na eBay i na aukcijama znaju biti dosta povoljni. Znam da to nije isto kao kad se kupi u HR, ali kod nas su bezobrazno skupi...
Kod nas ih je Mobis imao, ali uz narudžbu. Znači nemaju ga ad hoc, uđeš i kupiš.
Mene isto intrigira Četvorka. U rukama sam do sada imao samo 2XL i bome, dojmio me se. Još kad ga se ostavi na američkom jeziku pa su ti sve Google usluge (asistent) dostupne, bome ne moš ostati ravnodušan.
Zbilja ne znam zašto su baš toliko skupi i koji Bog bar jedan operater kod nas to ne nudi u svojoj ponudi.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Meni je Pixel 4 zanimljiv itekako. Negdje u proljeće kad padne cijena, možda si ubodem jednog. Samo me brine ta baterija. Kad se sjetim one na Galaxy S10E, imam strahove...![]()
Pixel dolazi u živopisnim bojama kućišta....
https://www.gsmarena.com/google_pixe...news-39556.php
Pixel 4 XL
Specifikacije
Pixel 4
Specifikacije
ma ni po europi nije baš zastupljen..
---------- Post added at 10:22 ---------- Previous post was at 10:20 ----------
meni je na s10e u početku sraćkala ali nakon par tjedana izdrži ok, preko noći padne 3-4% i ima urednih 5 SOT vremena.. bez ikakvih štednja, wifi, 4g, BT uvijek, fit narukvica je sinchana, sve ostalo, lokacija komplet samo sam AOD isključio jer se ne gasi u đepu ko protekle generacije..
Nema ultrawide kameru..hmmh..
Stigao u ponudu Neutrinomobilea po "popularnim" cijenama:
Pixel 4 = 6799 kn
Pixel 4 XL = 7999 kn
Zašto Pixela nema službeno u HR i zašto ga nema kod naših operatera? Zna li neko?
Ne samo u hr nego opcenito u svijetu se slabo prodaju. Ljudi ih ne kupuju, nisu glupi kad za manje para dobiju bolji stroj.
Previse novaca za premalo robe. Danas ljudi gledaju da mob ima najbolji ekran, najbolje kamere, bateriju, puuno novotarija, od kojih pixel nema nista.. gorila glass 5 u 2019?
A kosta isto. Ekran mu je ko na oneplus 7, baterija smijesna.. nema hdr+, jedini plus je cisti android, bar meni, ali vecina ljudi to ne voli, vole sarene operativne sustave sa mnogo opcija.
Pogledaj usporedbu. Dakle pixel je najskuplji u ovoj druzini a nudi najmanje SVEGA.
Neznam tko ga uopce proizvodi.. sjecam se da je htc radio prvi pixel mislim, a ovo, valjda kinezi...
Kupis xiaomi mi9 i sa lineageos 17 imas klon pixela.. u pola cijene.
https://www.gsmarena.com/compare.php...&idPhone3=9885
proizvodi se u Kini, u Foxconnu ko i iphone..
ima neke novotarije, ali baterija je čista banana.. ekran na većem je samsungov (ko na oneplus 7 pro), na manjem LG.
jako podsjeća na iphone, što nije ni čudo jer je Google pixel američki telefon..
dakle ko i iphone, uglavnom slabije komponente od konkurencije uz istu ili veću cijenu.. performanse odlične zahvaljujući softveru.
pa tko voli, nek izvoli..
sjećam se serije Google Nexus, frend imao Nexus 6, to su bili ok mobovi prihvatljivih cijena..
https://www.gsmarena.com/motorola_nexus_6-6604.php
HTC i dalje proizvodi Pixele. Prije nekih 2god. Google je upucao milijardu $ u HTC, i vjerojatno dobio sve patente od HTC-a.
HTC? pa oni su koma..
pixel 3 i 4 rade se u foxconnu. ok to je isto na tajwanu.
xl ima samsungov amoled a običan ima lg-jev oled.
moguće je da HTC-ov mobilni odjel sklapa to, projektira itd, ali da proizvodi? ma ne, foxconn je konglomerat gdje se sklapaju gadgeti 0-24, 7/28, jer 15 kompanija radi svoje uređaje u foxconnu. i iphone.
ali nigdje se ne spominje tko je konkretan proizvođač pixela, sve su to nagađanja. čuva google svoje informacije.
Gsmarena review...Kisel mi je ovaj Pixel
https://www.gsmarena.com/google_pixe...eview-2014.php
Nikako se oteti dojmu da buljim u S8+. Tako je nekako on izgledao prije 2 godine.
A inače, dobar mob. Koji zasigurno ne opravdava cijenu po kojoj se prodaje. Uvijek sam imao pik na Pixele, nešto ima tu, od samog imena do izgleda, ali 8000 je malo previše.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
I ja sam imao u planu Nexus 6p prije par godina pa ubo Nexus 5X. I Pixeli me vuku,ali cijena i specifične mane me odbijaju...
Bookmarks