Jučer uzeo v525(Vodafone branded,naravno) i primjetim da svjetlo na tipkovnici se upali tek nakon nekoliko pritisaka na tipke.E,sada,pošto sam kabel za nju tek naručio,i treba doći kroz par dana,ne mogu je flashati da vidim hoće li to riješiti problem.
Jel imao tko takav problem i da li se to riješiti novim flashom/flexom i editom seemova?
Sada je na njoj flex: SE427AXXR4139 i TRIPLETS_G_0B.09.38R_V.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izvorno postao whiteboy
THNX! Idem vidjeti.
Podešenja-Početna postava-Štednja baterije (Ti fino to isključiš).
Inače, dobro je upotrijebiti pretraživanje foruma...
Tko pod drugim jamu kopa od mača i pogiba
Sorry zbog "nepretraživanja".Novi sam na forumu.Nakon raznih smarphonea(SymbOS uglavnom),odlučim se za v525,i od frenda dobijem link i mogu reći da sam oduševljen.Još samo da kabel dođe...
I to sa štednjom baterije ne fercera.Kod mene je isključeno, a ovaj feature sa isključivanjem svjetla tipkovnice je još tu.Ali sad kad znam da nije bug,ne smeta mi :-)
Bookmarks