Izgleda da je dizajn potpuno poznat. A specifikacije ne donose nista spektakularno.
Izgleda da je dizajn potpuno poznat. A specifikacije ne donose nista spektakularno.
Tipično za Apple.Oni će od toga napravit pompu, revoluciju.A zapravo već godinama tapkaju u mjestu i žive na staroj slavi...Dokle tako,vidjet ćemo![]()
Zanimljivo da i Pixel 4 ima sličan dizajn stražnje kamere... na što ću komentiramo samo sa """""""""""dizajn""""""""""".
I po meni izgleda koma..
Nisam neki pretjerani fan Applea. Ali, zašto mijenjati konja koji pobjeđuje?
Ma koliko se moglo pljuvati po dizajnu, bit će klijentele koja će kao i proteklih godina kupiti novi model Ajfona.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Vecina amerike i australije kupuje ili iphone ili google phone. Kad im dodje Samsung, to im je nesto novo, neobicno. Huawei i ostalo nula bodova.
Prosle godine sam imao goste iz usa i svi imaju iphone. Djeca starije, odrasli nove modele. Onda mi kaze ujakov stric: u Americi mobile phone je - Iphone.
Ipak pixel roni duboko ispod a cijena je ludilo tak da se to slabo prodaje.
Imao sam iphone 7 i osim kaj me par stvari zivciralo jer nema sto je na androidu normalno, sam ios radi perfektno. I dalje koristim ipad iz 2018. sa A10 proceorom. Bio je budget.
Pa iPhone se jedino u Americi još dobro i prodaje.
A to što Ameri priznaju samo iPhone uopće ne čudi s obzirom na njihov patriotizam,ali i (ne)znanje![]()
veliku ulogu ima i to što je to prvi pravi touchscreen smartphone, ako izuzmemo neke projekte od prije..
ne mislim da ameri žive u neznanju, kako koji.. svi koje poznam su visoko obrazovani sa jakim IQ i karakterom, mentalitet daleko iznad hrvatsko-bosanskog koji prevladava na našim prostorima..
kod njih kad uzimaš iphone kod teleoperatera ispada najjeftiniji. a apple store u kojem kvar otklanjaju u pola sata je u svakom selu. podrška korisnicima koji nijedan brend nema, pa čak ni google pixel.
ne reklamiram iphone, jednom sam ga imao i nikad više :-D ali ne mogu biti cinik i reći da ne valja.. valja itekako..
kad kupiš novi mob, prekopiraš backup na komp, restoraš na novi i kad se boota apsolutno sve ti je isto narihtano ko na starom, ne moraš ništ dirati, sve radi samo od sebe, onak kak je bilo na starom sad je na novom, plus novi featurei na novom naravno..
OK, ja sam se uvjerio na Galaxyjima. Sa Samsung accountom zbilja ne pomišljam na drugi brend jer u pola sata svi podaci su sa staroga na novome Samsungu. Tako da kužim zaljubljenike u Jabuku. Razumijem Amere i njihov (kvazi)patriotizam
Nego, što se šuška za Jedanaesticu? Hoće li biti prvi iPhone s USB-C? Kolika megapikselaža na kamerama se može očekivati?
Do sada nisam podnosio iPhone. Ne volim taj ekosustav i gotovo. Ali im iskazujem respekt na ustrajnosti (kao proizvođaču) i konzumentima (na vjernosti).
U Mobisu!
Samsung restore napravi 50% posla a jabuka, komplet sve, ja nisam vjerovao. Ios je glup os ali u nekim stvarima je praktican do beskraja..
iOS je definitivno fluidniji jer jer rađen samo za specifične uređaje a uz to još je i zatvoren sustav. Android u drugom pogledu daje korisniku puno toga ali pati od kronične neoptimiziranosti i nedostatka Rama (btw. Neoptimiziranost, jel) tako da mu tu skidam kapu. Ali nikada ga ne bih kupio jer kad jednom isprobaš čari androida i koristiš 70% i više, onoga što nudi, iOS to jednostavno ne može ponuditi. Vidim to kod kolege sa njegovim iPhone X . Jednostavno ne može puno toga što ja sa S8 mogu.
Message delivered by Tesla Model S P100D
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Najgore u svemu jesr to sto bi neki mogli kopirati ovakav dizajn, kao sto je to bilo s notchom.
Poznate su specifikacije:
![]()
A naprijed isti ko prethodnici?
Meni su ove kamere kao da se neko šalio kad je ovo dizajnirao....a opet ne bi se čudio da ovo mnogi kopiraju![]()
Pa eto...ako su fotke koje kruže po netu točne..Google prvi sa novim Pixelom...
Što se tiče iPhonea,vjerujem da je moćan,ali reciklirani dizajn (pritom mislim na prednju stranu) je postao lagano iritantan...a i 18w punjenje u 2019 za te novce je smijeh...
Ponestalo inovacija. Vidim da se i dalje furaju 12MP kamere kao kod najveće Android konkurencije. Sada samo da vidimo tko će biti bolji.
Prednjica ista još od iPhonea X, veliki zub valjda zbog Face ID i vjerojatno 35% brži od prethodnika
Bome, ne mogu se oteti dojmu da su dvije najveće kompanije ove godine jednostavno podbacile.
U Mobisu!
Lose.. za 2020. Pripremaju ponovo touch id u ekranu. Neznam cemu sve gluposti oko face id scana to je sranje..
Iphone radi ok uredjaje ali ok su mi bili do iphonea 8 plus, ovo ostalo preskupo i bezveze... ko onaj novi ipad koji uopce nema osnovno kuciste neg dva stakla i unutra chipset i baterije. puca ko keks. Svasta.
Imam pocophone i to je tzv plastik mob, ali kad skines plasticni poklopac, unutra je aluminijski okvir ko kod svakog drugog moba. Plastican je samo zadnji poklopac... mob ne puca i ne savija se nista.
Gledam recenzije novih iPhonea, ili nekakve osvrte jer prodaja još nije počela. Velika većina je nezadovoljna položajem i izgledom trostrukih kamera koje zaista strše, nekako neprirodno djeluju. Kao da su dio nekog drugog hardvera, a ne istog iPhonea.
U brzinu, jel ono kaže Bionic 13 čipa nitko ne sumnja, bit će to zvjerčine, brze, fluidne i futureproof, što je ono što lagano počinje izranjati na površinu. Proizvodnja jako skupih telefona očito je došla do svog limita i zasitila je potencijalne mase pa se ljudi okreću starijim mobitelima koji rade gotovo bez razlike u odnosu na najnovije flagshipe.
U Mobisu!
Sta se pise za ovi R1 koprocesor koji sluzi za spijunazu, tj lociranje i prikupljanje podataka o mjestu, razgovorima, monitoringu okoline i slusanju ambijenta u kojem se korisnik nalazi, kodni naziv tog procesora je "Rose". Lociranje ce biti svedeno na tacnost od 5 cm.
"Svaka je zamisao laka kad se ne uzme u obzir stvarnost."
Sumnjam da bi nas Ameri špijunirali. To Kinezi rade, što nije?![]()
U Mobisu!
Bookmarks