Ili se može izbrisati cijeli svoj tekst pa umijesto njega napisat nešto drugo
Mozda neki ne vide onaj "gumb" edit pored svoje poruke pa cu napisat kratki tutorial sto se tog "gumba" tice.
Edit sluzi da se nadopise nesto sto se, u vecini slucajeva, zaboravilo napisat u prethodno napisanoj poruci. Edit je napravljen na forumu da bi bila bolja preglednost i da bi se sprijecila senilnost korisnika (bar, mi necemo vidjet da je covjek senilan).
Stoga bi molio uvazene kolege i kolegice, da koriste taj edit jer on je tamo iz gore opravdanih razloga.
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
Ili se može izbrisati cijeli svoj tekst pa umijesto njega napisat nešto drugo
Bila je rasparava o tome kod moderatora (za kažnjavanje), ali se odustalo od toga koliko ja znam
Ovo ovisi o situaciji.
Evo par slučaja ću navesti...
Kad se recimo radi o nekoj raspravi, pa netko neš zaboravi napisati, onda se od njega očekuje da editira ako nitko nije odgovarao u međuvremenu... evo stavit ću za primjer situaciju kad je zeus pitao dal se može vidjeti tko ti je dao reputaciju, pa je u sljedećem postu nakon manje od minute pitao samo 'i gdje?' to je sigurno za EDIT prvog posta, a ne za dva posta za redom. To je po meni i nešto što bi se moglo na neki način i sankcionirat, barem javnim upozorenjem. Ali ostavite nama moderatorima da odlučimo o tome...
U drugom slučaju, ako se radi o 'Quotanju' više članova na primjer onda je za svaki quote OK da se stavi u novi post jer je to preglednije, no i to je na izboru svakog člana...
Isto je čak i poželjno da se ne editira u temama koje su stare, pa isti član stavi dva posta za redom, ali kako je prvi od ta dva bio jako davno, a on je drugim želio nešto novo u temi reći, onda će taj drugi post 'obnoviti' temu tako da svi vide da ima nešto novo u njoj, što je poželjno.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
witheboy imas u potpunosti pravo...na to sam mislio u potpunosti...
a za neke je to normlano primjenjivat, al neki jos to neznaju!
to treba od pocetka u korjenu srezat, jer tako su i mene naucili da to ne radim...
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
Bookmarks