Uzeo P30 PRO prije cca tjedan dana pa da napisem malo dojmove..
U kratkim crtama, UI mi je koma..Dobrih 40ak minuta sam drkao telefon dok po mom ukusu,ne bi postao upotrebljiv,ali svejedno:
ukljucivanje double tap to wake moras sam ukljuciti, predinstalirana swiftkey tipkovnica mi je očaj-odmah je sijevnuo gboard, prevelike ikone koje se ne mogu smanjiti-bez obzira na layout/text size,nema svoj widget za alarm, AOD nije na razini Samsunga, vibracija je slaba i jos par sitnica..te naravno agresivni power managment koji u dosta slucajeva ne prikazuje notifikacije-isto se da nariktati..
Ono sto me je odusevilo : brzina, kamera - koja je (možda) jos uvijek bez konkurencije, brzina punjenja i vrlo dobra baterija...ekran mi je solidan,ali sam misljenja da u ovoj klasi mobitela mora biti bolji.
Zvučnik je ispod ekrana, stoga se telefon prilikom razgovora na uho ne prislanja kao svaki drugi,vec cca dva prsta ispod..malo cudno,al dobro...
Sve u svemu,telefon je vrlo dobar, cekam update na EMUI 10 (beta naravno nije podržana u RH), ali mislim da je S10+ ipak nešto bolje "zaokruženi" mob..

Odgovori uz citat
Bookmarks