= Citat = Izvorno postao walter66 Pregledaj post

Vidim više puta gdje na stol frajer ili sponzoruša u kafiću odloži S9 ili iPhone XXL , a iz džepa vadi stari telefončić na dugmiće i na njega razgovara i šalje SMS_ove , uz napomenu da ne bi ispao "papak" kaže "ovo mi je telefon od firme , moram se javiti" …

@walter66 , to što nose taj dodatno mobitel na gumbiće, ( obično prastari u dobrom stanju ), nose iz razloga jer rade mutne poslove ( pa i prostitucija ) i isključivo ih koriste jer su uvjereni kako ih je gotovo nemoguće nadzirati niti prisluškivati i pratiti .
I da u pravu si , kao isprika je ono „ poslovno „ .. moram se javiti.
Vjeruj mi nagledah se toga u svom poslu ... sitni mali mafijaši . (.naravno o sebi imaju sliku da su veliki i pametni ).
A koliko su pametni govorni i činjenica da istovremeno nose oba uređaja i po istim mjestima tako da ih je vrlo lako povezati... uostalom imaš primjer nedavno i na državnoj razini isti slučaj kako su ga jednostavno povezali s jednokratnim mobitelom prilikom dostavljanja službenih informacija nadziranoj i osumnjičenoj osobi .
Znam da ovo što sam ti napisao nije dio teme i ne spada tu ..isprike ..neka moderator obriše slobodno moj post ... ali jednostavno sam morao iznijeti svoje viđenje nošenja tih mobitela ( naravno nije to pravilo .. neki nose jer žele ili im za nešto trebaju ... ali je u većini slučajeva je tako kako sam napisao).