poslano......meni je radio, nadam se da ce i tebi.
Eto da li nekome radi? Ja sam isprobao sve moguće verzije (najvažniji mi je Word) i ništa. Ajde ako nekome radi, da mi pošalje na mejl- darkovsky@vip.hr. Uglavnom, normalno ga instaliram (na karticu), uredno se digne, ali ne očitava ni jedan file. Čak ni preko FExplorera..
poslano......meni je radio, nadam se da ce i tebi.
Opet mi ne radi.. Ovaj put se čak ni ne otvara program.. Ja ga kliknem, on pokuša otvoriti, pa ništa. Isto i preko Fexplorera.. Probao sam i na MMC i u memoriju fona. Stvarno ne znam zašto mi to ne radi...
Sodom, hvala, šteta.
Imas kod mene na sajtu, pa probaj... imas samo word... samo nemam 7610 da probam...
Sve Za Mobilne Telefone
http://www.all4mobilephones.com
@ darkovsky
Jesi probao i tu verziju? Ti radi?
Ne radi mi ni ta verzija... Ali našao sam zamjenu, nešto je lošija, ali može proći.. QReader, imaš je za skinuti u postu sa novim aplikacijama. Ako netko zna još neku zamjenu, možda bolju, neka javi.
Ja sam imo instalirano word Italian verzion, no selektiras Engleski pri instalaciji i bude sve na eng. inace radi sve sa svim filovima, samo sto sam promjenio sad 512MB karticu a taj word je bio instalirn na 64Mb ,a nemam instalacijski file,a ne mogu ga vise naci na netu..ak netko zna.
Bookmarks