Sve je to za očekivati. Kad je nagušće, izlazi se s najboljim.
ne ja sam u biti zadovoljan vipom i svim njegovim akcijama i uslugama, imaju prvi uvijek skoro sve, no bojim se da u zadnje vrijeme su se puuno pogorsali, izlaze s akcijama samo zbog tele 2 .. a gdje su bile te kacije prije godinu 2? e to vas ja pitam?
Sve je to za očekivati. Kad je nagušće, izlazi se s najboljim.
TAKO TO IDE!idu zaradit maximum jer kontaju da su u jajima kasnije!LOPOVSKO PODUZEĆE!uvijek su se pravile akcije kad ona suparnička firma napravi nešto,žalosno,kad pogledaš nema ponude sve dok nedođe Božić,Uskrs ili dok nedođe Tele2 naravno!haha
ma jos bolje sad ce mobitli pojeftinit ful puno!!!
http://zezancije.freeprohost.com/
nature has forgotten its own rulez!!!!!!!!!!
http://www.mtggame.com/htmlsite/wall...on_800x600.jpg
ma lopovi teski,.![]()
Ne znam zašto govorite nešto kao da je definitivno. Možda ponuda bude povoljna, ali slaba. To koliko će nešto pojeftiniti, vidjet ćemo krajem ljeta. A do onda ćemo se dobrano naplaćati.
da,zato ja smanjujem svoje troskove mobilim telefonom dobarno.. i briga me makar i 1 lipa bude jeftiniji tele 2 prelazim odmah.
ma nece bit nikakvih prednosti prelaska samo sto ces si potrosit lovu za dodatnu karticu..prije ili kasnije ce se izjednacit na istu cijenu naravno iz pocetka tele ce bti jeftinije da bi uopce mogao privuc korisnike..Izvorno postao khideg
ne znam u medijima sam cito da najavljuju bar 50% nize cjene od sadasnjih,a dal ce i drugi to sniziti to je vec sasvim druga prica.
ej halo u medijima najavljuju sniženje cijena već dvije godine. Ako uzmeš u obzir da vip ima promotivnu tarifu za obnovu mPINom koja je jeftinija oko 30% onda ne možeš očekivat na to još 50%. Dakle cijene se smanjuju i to je tako i tako stvar vremena odnosno tehnologije, jer dolaze nove usluge i novi standardi. Sjeti se 099 i cijene razgovora od 12 kn po minuti. normalno da će cijene pasti jer ako se to ne dogodi onda UMTS nema nikakve prespektive.
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks