e vidi prijatelju,jedino da probaš sve instalirat na karticu tako ja radim,imam 256mb,a gluposti su što neko kaže da ti se sve obriše ako izvučeš karticu!pa nestavljaš valjd igre na mob?!?to na karticu ide!
Može li se to kako povećati,jer brijem da bi onda bio i brži.Trenutno imam MMC 64 MB.A ova flash memory odnosno IPSM mi je slobodno svega 2. nešto mega. Instalirao sam neke dvije igrice, ali na karticu i jednu aplikaciju i 3 skina?
Ovo mi je prvi smartphone pa napominjem da sam za to još glup ko panj, ako bi netko imao strpljenja da ukratko objasni, bio bi zahvalan. :bunny: ( ovo nije zec,već ja mag....)
Sto jedan glup pokida sto pametnih ne popravi
e vidi prijatelju,jedino da probaš sve instalirat na karticu tako ja radim,imam 256mb,a gluposti su što neko kaže da ti se sve obriše ako izvučeš karticu!pa nestavljaš valjd igre na mob?!?to na karticu ide!
Osnovnu memoriju (IPSM) ti predstavlja čip koji je ugrađen u mobitelu, i njega češ nikako ili teško sam promjenit (još nisam vidio ili čuo da je neko to uradio).
Dodatna memorija je kartica, i koliko čitam i čujem što je veća, mobitel je malo sporiji. Ja trenutno koristim SD od 256Mb, i čisto mi je dosta.
meni nije sporiji nimalo,možda nokija ili nki drugi modeli,na mpx-u nije sporiji!
potvrdujem,ja imam nekih 100mb,nije puno,ali radi ko prvi dan
Stvar je izgleda u kartici, moj se s starom karticom od 256mb sporo palio, a sada s novom ide OK, ubrzanje je primjetno.
Bookmarks