a cuj ima ljudi koji su stavili taj soft na mob pa neamju niakvih problema al ipak kazu da bi najradje nasli stari soft koji je bio...ak biras izmedju garancije i moba koji je brzi za 1% msilim da i sam znas odgovor...Izvorno postao Inovator
Izvorno postao 123456
nije bolje!
ponavljam, stavi si model mobitela u korisničkom profilu, njega uređuješ u Kontrolnoj ploči!!!!!!!
a cuj ima ljudi koji su stavili taj soft na mob pa neamju niakvih problema al ipak kazu da bi najradje nasli stari soft koji je bio...ak biras izmedju garancije i moba koji je brzi za 1% msilim da i sam znas odgovor...Izvorno postao Inovator
ovo malo postaje off topic........ali u svakom slućaju bi izabrao onih 1%( zato što sadrži 100% užitka i 100% osjećaja slobode,mislim, kontaš da ti više smrdljivi Vodafonbe ne limitira kako ćeš sa čim i gdje na mobu)
eto to je moje mišljenje
Evo stavio ja taj manster V550(R376_G_0E.66.0BR_PDS001_LP0239_DRM0002_JPJAVA _G_0E _R376_06_01_03R_SE7465AXXF409A_1FF), da rijesim neke dileme oko toga.
Za sada nema greske i radi cist ok.
Kao iz VIP ducana(Vodafone) samo kaj ima lang "0239 a ne 0037" i noviji "SW 66.0BR". Vodafone na mobu je vec dobio svoju lekciju.
Sad jos da je HR(R376_G_0E.66.0BR lang0037), ali bojim se da cu se nacekat za taj (0037 reflash).
Probao sam stavit (R376_G_0E.65.25R_lang0037_reflash.shx), ali 0 bodova.
Ako tko ima kakav prijedlog za LANGUAGE ! ?![]()
____ _ ____ _ _ _ ____ ____ ___ ___
|___ |___ |--| Y |___ [__] |--< |__>
Daj mi reci da li si otključao desnu tipku pretpostavljam da jesi ali me zanima da li ti je ostala ona "glupa" ikona na desnoj tipki -live- od vodafone bez obzira na promjenu tipke u recimo cameru.
Pozdrav!
" "glupa" ikona na desnoj tipki -live- od vodafone " -> nema ikoneIzvorno postao 123456
Bilo koji skin da izaberem desna ikona mi je identicna sa lijevom.
Evo poslao sam ti na e-mail mma dcp,ucp i (seem 0032 nije obavezan, gprs ikona na displayu iskljucena) pa stavi na mob mma dcp, mma ucp i nema vise Vodafone ikone.
Naravno napravi si backup tih istih failova za svaki slucaj.![]()
Zadnji uredio Claylord : 09-02-2005 u 18:36
Hvala lijepa
samo mi još javi, da ne moram po treći-četvrti puta flashati
mobitel jesi li zadovoljan novim monsterom i kojim programom si radio vjerojatno u PST
Ako uspiješ staviti HR jezik pošalji upute.
Veliko Hvala.
Zato smo tu da pomognemo jedni drugima.Izvorno postao 123456
![]()
Pricekaj malo, tek sam ga jucer stavio. Za sad sve radi super.
Flashao sam sa SmartMoto->http://www.smart-clip.com/smartmoto.php program je jako jednostavan i radi super, a ponekad koristim i "RadioComm" za flexanje.
A PST skoro i ne koristim instalirao sam ga samo radi drivera.
Može još jedno pitanje kako si ti stavio svoje podatke na dnu svoga posta
SW/Flash: R376_G_0E.66.0BR
-Flexfile: SE7465AXXF409A
malo sam gledao po kontrolnoj ploči ali nisam mogao naći kako.
potpis...pogledaj pod to..Izvorno postao 123456
mOLIO BIH NEKOGA KOJI IMA NA SVOM MOBU OVO: R376_G_0E.66.0BR_PDS001_LP0239_DRM0002_JPJAVA _G_0E _R376_06_01_03R_SE7465AXXF409A_1FF
DA MI KAŽE KAKO RADI TO JE INAČE NOVI MONSTER PACK ZA E55O
I DA LI NETKO ZNA DA JE KAMERA NA V525 BOLJA JASNIJA SLIKE OD V550
HVALA
Kolega, ovdje su pravila ponašanja na forumu - sticky thread skroz na vrhu svakog foruma. MEđu inim, tamo piše da se ne smije vikati na forumu (a to se odnosi, konkretno, na all-caps postanje).
Pripazi ubuduće da toga ne bude više, jer ću brisati postove.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks