ja imam model od 40gb,video tece glatko i uzitak ga je gledat
usb 1.1 ti je usb hub sto znaci da je to port s kojeg player moze ucitavat podatke bilo s kamere bilo s memory sticka...korisna stvarcica
ja imam model od 40gb,video tece glatko i uzitak ga je gledat
usb 1.1 ti je usb hub sto znaci da je to port s kojeg player moze ucitavat podatke bilo s kamere bilo s memory sticka...korisna stvarcica
sodom, koji firmware si stavio? tj. na koji nacin ti dozvoljava da gledas video? nisam citao sve pa da te pitam, gdje si ga uzeo? i koliko si garancije dobio? ako ti nije problem napisi sve sto dolazi s njim u paketu... hvala
stavio sam 1.27 e iako sam nabavio 1.27k (korejska verzija) no njega nemam potrebe stavljat posto mi sve fino radi sa sadasnjim firmwareomIzvorno postao eXecutioner
uzeo sam ga u diskontu 24 posto mi je 5 min hoda udaljen
garancija je normalno 1 godina
u paketu sam dobio slusalice kablove i to je sve, i ja sam mislio da se isporucuje i dock i battery pack no iskazalo se da je to lite verzija..znaci bez toga..nazalost,ali moze se nadokupit
cudno, ja sam kontaktirao diskont24 i rekli su mi da daju dvije godine garancije na iRiver. Jedini koji jos daju dvije godine su Lost i Links, ali Links jos nema te modele sa hard diskom.Izvorno postao sodom
onda je dvije godine,meni je zenska dala papir rekla je da je tu garancija i ja vec instinktivno pomislio na 1 godinu,super!Izvorno postao eXecutioner
a sto se paketa tice da,dobio sam ovo sto si naveo ali u stvari tu te prevare jel uz slusalice ne dolazi onaj daljenski upravljac sto je u bugu spomenut uz onu recenziju i na netu ga mozes vidjet,to spada u dodatnu opremu,sramotno....koji model mislis uzet 20 ili 40 gb?
mislim uzeti onaj od 20Gb, i prvo sam mislio u Sloveniji, ali mi na kraju razlika ispadne 200-250kn (ukljucujuci povrat ddv-a), pa cu onda rade kod nas. Malo cu jos pricekati ako slucajno cijena padne, premda sumljam da bude. Sto se tice tog daljinskog upravljaca - koja prijevara, pa to bi moralo doci u paketu. Zar je cijela EU verzija h320 bez toga, ili to samo kod nas? btw gdje imaju i za koliko onaj remote?
cudno, ja sam kontaktirao diskont24 i rekli su mi da daju dvije godine garancije na iRiver. Jedini koji jos daju dvije godine su Lost i Links, ali Links jos nema te modele sa hard diskom.Izvorno postao sodom
dobio si sve ovo u paketu:
• iriver earphones
• Carrying case
• USB 2.0 cable
• Audio line-in cable
• Installation CD
• AC adapter
Bookmarks