Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 135

Hybrid View

nihilistic Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 3G 16Gb
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja imam model od 40gb,video tece glatko i uzitak ga je gledat
    usb 1.1 ti je usb hub sto znaci da je to port s kojeg player moze ucitavat podatke bilo s kamere bilo s memory sticka...korisna stvarcica

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sodom, koji firmware si stavio? tj. na koji nacin ti dozvoljava da gledas video? nisam citao sve pa da te pitam, gdje si ga uzeo? i koliko si garancije dobio? ako ti nije problem napisi sve sto dolazi s njim u paketu... hvala

nihilistic Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 3G 16Gb
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao eXecutioner
    sodom, koji firmware si stavio? tj. na koji nacin ti dozvoljava da gledas video? nisam citao sve pa da te pitam, gdje si ga uzeo? i koliko si garancije dobio? ako ti nije problem napisi sve sto dolazi s njim u paketu... hvala
    stavio sam 1.27 e iako sam nabavio 1.27k (korejska verzija) no njega nemam potrebe stavljat posto mi sve fino radi sa sadasnjim firmwareom
    uzeo sam ga u diskontu 24 posto mi je 5 min hoda udaljen
    garancija je normalno 1 godina
    u paketu sam dobio slusalice kablove i to je sve, i ja sam mislio da se isporucuje i dock i battery pack no iskazalo se da je to lite verzija..znaci bez toga..nazalost,ali moze se nadokupit

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sodom
    stavio sam 1.27 e iako sam nabavio 1.27k (korejska verzija) no njega nemam potrebe stavljat posto mi sve fino radi sa sadasnjim firmwareom
    u paketu sam dobio slusalice kablove i to je sve, i ja sam mislio da se isporucuje i dock i battery pack no iskazalo se da je to lite verzija..znaci bez toga..nazalost,ali moze se nadokupit
    cudno, ja sam kontaktirao diskont24 i rekli su mi da daju dvije godine garancije na iRiver. Jedini koji jos daju dvije godine su Lost i Links, ali Links jos nema te modele sa hard diskom.

nihilistic Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 3G 16Gb
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao eXecutioner
    cudno, ja sam kontaktirao diskont24 i rekli su mi da daju dvije godine garancije na iRiver. Jedini koji jos daju dvije godine su Lost i Links, ali Links jos nema te modele sa hard diskom.
    onda je dvije godine,meni je zenska dala papir rekla je da je tu garancija i ja vec instinktivno pomislio na 1 godinu,super!
    a sto se paketa tice da,dobio sam ovo sto si naveo ali u stvari tu te prevare jel uz slusalice ne dolazi onaj daljenski upravljac sto je u bugu spomenut uz onu recenziju i na netu ga mozes vidjet,to spada u dodatnu opremu,sramotno....koji model mislis uzet 20 ili 40 gb?

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mislim uzeti onaj od 20Gb, i prvo sam mislio u Sloveniji, ali mi na kraju razlika ispadne 200-250kn (ukljucujuci povrat ddv-a), pa cu onda rade kod nas. Malo cu jos pricekati ako slucajno cijena padne, premda sumljam da bude. Sto se tice tog daljinskog upravljaca - koja prijevara, pa to bi moralo doci u paketu. Zar je cijela EU verzija h320 bez toga, ili to samo kod nas? btw gdje imaju i za koliko onaj remote?

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sodom

dobio si sve ovo u paketu:
    • iriver earphones
    • Carrying case
    • USB 2.0 cable
    • Audio line-in cable
    • Installation CD
    • AC adapter

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. firmware Iriver h3XX 1.27k
    By sodom in forum Operativni sustavi i aplikacije
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 23-02-2005, 00:06
  2. Creative Nomad Jukebox
    By kresoml in forum Multimedia playeri (prijenosni)
    Odgovora: 21
    Posljednji post: 23-12-2004, 10:39
  3. Creative Labs Nomad Muvo - 64MB MP3 player
    By whiteboy in forum Multimedia playeri (prijenosni)
    Odgovora: 17
    Posljednji post: 24-04-2003, 14:40

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove