ako ti sta znaci u zgu nokiajin ducan qd je jeftiniji 100 kn od originala koji kosta 1800kn
Ne znam di da pitam ovo,al jel neko zna di u Rijeci mogu kupit N-gage QD jer ju nisam vidio nigdje!! I kolka joj je cjena?!
ako ti sta znaci u zgu nokiajin ducan qd je jeftiniji 100 kn od originala koji kosta 1800kn
pa pogledaj u oglasnik, tamo sigurno ima.
qd u oglasniku tesko ali obicnog s garancijom mozes kupiti u ogl. za 1000kn
vidio sam ja prije 4 dana qd u oglasniku ali NE MJENJAJ!!!!!
obicna je kod nas u ducanu oko 2800kn!!!malo smo zaostali!!ja sam svoju pred koji mjesec kupio novu neraspakiranu,tocno 1 dan staru s garancijom(na njoj pise datum) za 1500kn..... mislio sam da sam dobro prosao....al sam jako zadovoljan telefonom-sve super osim baterije,a htio bi i QD al da je kupim u Ri a ne da u Zg moram ic!!Ma da odustao sam od mjenjanja zbog svega sto sam procitao o njoj na netu...i m,nogi koji su mjenjali original za QD sad plaču...al kolko sam vidio bas SVI!
ima i kod nas u algoritmu za 2800 i 500 metara dalje za 1800....mislim idiotarija ,da veca nemoze bit.
ps....dobro su te oprali za n-gage....ja sam prvi kupio prosle godine u 6 mj i dao 900 kn za njega,zapakiran i sve ,kanije ga prodo a i za drugog sam dao tocno 900 zapakiranog s garancijom u mobisu....drago mi je da si se okanio qd-a.
a cuj dobro me oprali,kad ovdje taj mob jednostavno ne postoji,pojavi se u oglasniku svakih 3 mjeseca-al doslovno!!al nije mi zao para,glavno da je jeftinije nego u ducanu a i grancija mi je tekla od dan prije nego sam kupio pa mi isto ko da sam u ducanu uzeo...
svedno previse. mogo si se malo raspitati i proci bar 300 kn jeftinije.
a hebiga....na greskama se uci....naucio sam..
a bit ce bolje.
al nije mi zao para jer mob radi ko metak....najgore kad ti neko uvali nesto shebano...(Tješim se)
da znam da se tjesis, potpuno te razumijem i nemoj zaliti para, samo drugi put se malo raspitaj bolje.
Bookmarks