nabavio sam ovaj garmin ali neznam jeli zakljucan i dali se mogu ubaciti nove karte.
kako da provjerim.u njemu su NTU narte od 2013. nema poi mape i dali se moze ubaciti i u koju mapu.
Gdje ubaciti sigurnosne kamere
nabavio sam ovaj garmin ali neznam jeli zakljucan i dali se mogu ubaciti nove karte.
kako da provjerim.u njemu su NTU narte od 2013. nema poi mape i dali se moze ubaciti i u koju mapu.
Gdje ubaciti sigurnosne kamere
Pravo ime uređaja je : nüLink!® 2390 LIVE
Pročitao sam malo karakteristike i nije mi poznat uređaj , ne vidim nigdje LMT oznaku , a što mu znači ono "Live" neznam .
Pokušaj se spojiti USB kabelom na računalo , pogledaj spaja li se na Internet "uživo" ili mu treba program : GarminExpress
https://www.garmin.com/en-US/software/express/
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Na mjemu trebaju biti instalirane City Navigator NT Europa 44 zemalja a ovo Live pokazuje TMC koje za nas nevazi.
https://www.amazon.de/Garmin-Navigat.../dp/B004Z4PH6Y
pozdrav, ima LM update i upuco sam nove katre bez problema. nema poi ..inace moze se spoiti na PC i imaju sve mape i skrivene gdje je karta.
neznam kako ubaciti poi i kamere.
Ferzad
jedno pitanje --sta mislis kakav je garmin 50LM--imam povoljnu ponudu.
Poi i kamere kopiraš na root SD kartice i Garmin će ih sam prepoznati i kopirati na pravo mjesto (folder) na internoj memoriji .
Garmin nuvi 50 je klasičan otključan uređaj na kojeg možeš kopirati NTU karte bez problema u skriveni folder Garmin ili na SD karticu u folder Garmin ili u Map , pisali smo o tome više puta na Forumu .
interesuje me kako nastimati na ovoj navigaviji nulink 2390 live da prilikom prikazivanja raskrsnica i skretanja pokaze puni ekran---ovako
https://www.google.com/search?q=nuli...ha7GpyDhxSvmM:
gdje se to nastima
To vjerojatno ovisi o JCV opciji koju si postavio , kod mene na Garmin nuvi 3710 pokaže samo desnu stranu ekrana , nisam tražio i neznam gdje se nalazi opcija za cijeli zaslon . To je noviji uređaj i trebao bi pokazati kako si prikazao na slici . Pokušaj malo "googlati" ili na YouTube .
Trafic (Live) ili TMC u Zapadnoj Evropi radi normalno , a u pravu si da ovdje na Balkanu ne radi . Problem je u tome što bi trebao zamijeniti karte koje su iz 2013 , nigdje nisam pročitao da su LMT (doživotna nadogradnja) , što znači da treba potrošiti oko 80_tak Eura za LMT verziju karata ili na neki način ubaciti nove 2019 karte , jer je uređaj sigurno zaključan , a može li se odraditi "patch" ne znam ...
Patch je siguran posao moze se odradit bez problema.
I tako malo pomalo
Znam da to Ti možeš odraditi bez problema , ali korisnici na Forumu ne čitaju Teme i Postove , a prijavljuju se i postavljaju pitanja kad im zatreba ili je hitno . Znamo svi da je Garmin na novije uređaje serije 2xxx zaključao uređaje i bez tog "Patcha" nije moguće ubaciti nove mape (karte) . Meni osobno to ne treba i ne znam koji je postupak , jer ako i kupim uređaj onda ću znati što kupujem od uređaja , stariju seriju 1xxx ili kao što sam nabavio navigaciju iz Garmin serije 3xxx (nuvi 3710) bez zaštite i otključano , treba samo kabel za spajanje na računalo , a sistem postavljanja mapa copy&paste (kopiraj i zaljepi) .
Ako netko zna koja "medicina" liječi Garmin onda je to VLADAN![]()
Bookmarks