Vivax TPC-703 3G zaboravljen Google aconaut ako neko moze pomoc...Hvala
Vivax TPC-703 3G zaboravljen Google aconaut ako neko moze pomoc...Hvala
Zaboravljeno korisničko ime i lozinka ili samo lozinka?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
i jedno i drugo bilo zapisano pa izgubljeno jedino broj mobitela poznat napravljen hard reset
Otvori prozor za prijavu na računalu. Imaš opciju "Zaboravili ste e-adresu". Kad klikneš traži te e-adresu za oporavak ili broj telefona. Ako nisi unio ništa od toga jedino možeš napraviti novi račun.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
rjeseno sp tool mediatek 6580...
Molim pomoć u vezi starijeg tableta VIVAX TPC 804. Prijatelju djeca zaboravila šifru za otključavanje i ja mapravio faktori reset i dobijem postavljanje novog uređaja. Postavim jezik, zemlju, postavke mreže i dođem do unosa mail adrese i kaže oćete postaviti kao novi uređaj i ja odaberm to. Traži me jedino da se prijavim sa računom koji je bio na tom uređaju a oni nemaju pojma koji je bio račun. Šta da radim?
Factori reset protection bypass for chineze tablet , frp reset bypass kucaj na google taj pojam , imas hrpu videa kako da uradis taj bypass , u biti pomocu talkback pokrenes youtube pa onda izadjes na google chrome i download odgovarajuci Google_Account_Manager.apk i Bypass_FRP-1.0.apk ide to lagano .
"Svaka je zamisao laka kad se ne uzme u obzir stvarnost."
cnvzode gledam masu tutorijala i sve mi je jasno, jedino imam problem kad na tipkovnici držim tipku manki, meni ne daje mogućnost odabiranja settings a to je važno za nastavak. Nemam pojma kako doći do settigs. Probao sam sve mogućnosti na tipkovnica ali ni jedna ne igra.
UTG kabel i spoji običnu tipkovnicu
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Sredio sam bez tipkovnice i kabela jer ih nemam. Imam problem što mi iskače u gornjem lijevom uglu gdje su obavjesti, stalno iskače TECNOCARE TRICKS CHRASED.
Što napraviti
Pogledaj ovdje.
Bookmarks