Izvorno postao vvidak11
E to moraš skinuti sa Microsoftovih stranica (ActiveSync). Tak da sumnjam da će ti neko poslat. Dok ostali softver sa CD-a ćeš morat trpjet na španjolskom ili tražit ga po netu.
Obavještavam svekoliko pučanstvo da sam promjenio tabor s e550 u mpx200.Sad bih molio pomoć jer je instalacijski CD na španjolskom, a baš nisam pozorno pratio tekuće sapunice. Ima li netko CD s engleskom verzijom?
Ispričavam se modovima ako ima negdje na forumu, al ja to ne nadjoh.
Sto jedan glup pokida sto pametnih ne popravi
Izvorno postao vvidak11
E to moraš skinuti sa Microsoftovih stranica (ActiveSync). Tak da sumnjam da će ti neko poslat. Dok ostali softver sa CD-a ćeš morat trpjet na španjolskom ili tražit ga po netu.
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
e i ja sam to inszaliro preko kur*a al imam ti ja novi active sync 3.8,poslo bi ti al ima 3.77mb a to ti je isto ko da si skidas sa neke stranice!
............e pa jel nisi probo na slijepo instalirat,skonta se sve,negledam ni ja sapunice!!
Ma instaliro sam al za svaku akciju grizem nokte jer neznam parlando španjolski.Ako tko ima neku korisnu aplikaciju za ovaj mob bio bi zahvalan da pošalje ( tipa excel,word i sl, ako to uopće postoji za smartphone)
Sto jedan glup pokida sto pametnih ne popravi
postoji ti word imam ga ja,imam i note pad!daj mi mail pošalji na PM pa ti pošaljem nemaš beda!a active sync mi je prevelik za slanje tako da od toga ništa!
Bookmarks