Svejedno dal' je govno ili drek !
Nisam nikad imao problem sa ni jednom od te dvije aplikacije , uglavnom sam koristio klasične uređaje i ako mi nije trebao kamionski mod . Instalirao sam mnogo navigacija na tuđe Android telefone i tablete i na svima je dobro radila "Truck" opcija . Problem je možda u instalaciji iGO aplikacije , ili taj "frend" nema pojma , odnosno ne zna postaviti parametre za kamion . Razumijem ja i njega što daje takve komentare , ali voziti profesionalno kamion na telefonsku navigaciju je neozbiljno dali vozač ima svoj ili vozi kamion od "gazde" . Da je "prava firma" kupio bi on ili njegov gazda profesionalnu navigaciju ili multimediju od sedam ili 10 incha , za marku kamiona koji vozi ili onog Garmina sa LMT legalizacijom , u tom slučaju ne bi "vozio" na mobitelsku navigaciju , a svaki slijedeći update bio bi besplatan . Garminov uređaj s "Truck" opcijom košta ili mu je vrijednost jedne kamionske gume cca 2400 do 3200 + kuna (koliko guma ima jedan šleper , pa oko 8 do 12 ili više "Garmina" ). Kakav je taj "Gazda" koji vozi ili šalje šofere po Evropi da se snalaze bez pravog navigacijskog uređaja , vjerojatno je ugradio u svoje kamione GPS tracking uređaj da u svakom momentu zna gdje mu je vozilo , a to što šofer malo zaluta u nekoj stranoj zemlji ili izađe na krivi izlaz s autoceste pa napravi dodatnih 50-80 km ili zaglavi ispod nekog nadvožnjaka , nije važno , bitno je da je roba otišla i ako Bog da stigne na odredište ...

Odgovori uz citat
Bookmarks