E tek sam ga malo isprobao, potrajalo je malo dok mi prebaci sve sa S8 na njega, a i na poslu sam bio pa nisam previše. Inače koristim S8+ i čim sam upalio i malo skrolao po Pixelu vidio sam koliko fluidnije radi i reagira, samo pitanje je jeli ostaje tako nakon dužeg korištenja. Možda mi je i S8+ tako djelovao kad sam tek upalio, nemam pojma više.
Najviše sam testirao kameru i uspoređivao sa S8+ i istog trena se vidi razlika - kod obje kamere. Naravno u korist PixeluSuper dodatak je ta druga selfie kamera koja ima širi kut i iznenadilo me koliko više uhvati zapravo. Portrait mode odlično radi. Boje mi djeluju malo prirodnije, tj sličnije stvarnosti, Samsung voli malo pojačati to (a i blurati/ispravljati slike sa selfie kamerom). Mogu poslati par primjera tu ako treba iako vjerujem da ih ima na internetu koliko hoćeš
Sad sam ga ostavio da se puni pa ću nakon toga i SIM prebaciti.
Još se navikavam na geste, nisu mi iz prve sjele i non stop pokušavam napraviti "hard press" home tipke kao što Samsung ima. Ne koristim često slušalice ali isto bi volio imati headphone jack. Ekran nisam puno uspoređivao ali mi se čini podjednako dobar kao i S8. Viditi ću još oću li ga zadržati, možda još isprobam XL iako mi je notch odvratan (trebam viditi kako izgleda kad se instalira Natcho Notch).

Super dodatak je ta druga selfie kamera koja ima širi kut i iznenadilo me koliko više uhvati zapravo. Portrait mode odlično radi. Boje mi djeluju malo prirodnije, tj sličnije stvarnosti, Samsung voli malo pojačati to (a i blurati/ispravljati slike sa selfie kamerom). Mogu poslati par primjera tu ako treba iako vjerujem da ih ima na internetu koliko hoćeš
Odgovori uz citat
Bookmarks