POzdrav.imam problem sa goclever 505, kopmpjuter ga ne vdii a driver prepoznaje kao anchor usb ez-link.... i ne mogu mu nikako pšristupiti za promjenu mapa...ima li neko ideju sta da radim
POzdrav.imam problem sa goclever 505, kopmpjuter ga ne vdii a driver prepoznaje kao anchor usb ez-link.... i ne mogu mu nikako pšristupiti za promjenu mapa...ima li neko ideju sta da radim
Koliko se sjećam taj goclever ima i utor za SD karticu probaj ubaciti i viditi da li onda vidi kad se spojiš bar tu sd karticu a treba u samom uređaju da u postavkama vidi uređaj i da se odredi nešto kažo programske staze sa koje da vuče i onda će raditi staviš da podiže sa sd karice i tu staviš igo i to je to.
Cim upali izbaci mi to,i n mogu ni u kakve postavke uci,vec samo kliknuti na auto i otvoroti igo ....a kako mi mušterija reče da mu je taj program ubacivao čovjek i da ga je zastitio samo da on moze azurirati mape....je li to moguće i kakva bi to bila zastita
da ga možda ne treba u postavkama promjeniti u mass storage...
evo neki link san naša,možda šta pomogne
http://mapamap.goclever.pl/data/uplo...20enpl.pdf.pdf
Problem je što mi ne dozvoljava da uđem u postavke...
Je li moguće da je toliko .mogao zastiti pristup
ako nevidis navigaciju na pc-u , onda je on ili netko drugi smrdao !
ili posalji tom majstoru koji je to uradio (sigurno vise to neradi t.j. nebavi se vise tom materijom !)![]()
Ima li SD karticu i ako ima jesi li nju probao priključit na računalo?
Osobno bi, ako nema SD kartice probao resetirat uređaj, a ako to ne pomogne onda ili je netko nešto gadno zabrljao ili si naletio na vrhunskog stručnjaka i nema ti druge nego njemu platiti. Osobno sam skloniji prvoj varijanti.
Sjetih se sad nečeg. Ne možeš ući u postavke jer ne vidiš ikonu. Pretpostavimo da postoji ulaz u postavke, ali kao ikona služi prozirna slika. Probaj tapkat na dijelovima ekrana koji nisu iskorišteni.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ne čitaš privatne poruke nije zaključan nego je postavljen da ga ne vidi isto zavisi koje windovse imaš na kompu ja sam goclever od 305 pa do zadnjeg 515 imao i na njima doktorirao sve su gutali osim navigona nešto ne radiš kako treba a na sliki se vide ikone i ništa ne odgovaraš za sd karticu majlakše je da ga meni pošalješ i ja ću ga napraviti ali bez naplate .
Ako je taj živ što ti je radio nazovi ga pa pitaj ima li kaka zaštita u što sumnjam ali tako ćeš najlakše odkloniti sve dileme i nedoumice, da je uređaj kod mene ja bih ga napravio sigurno ovako ništa ne mogu.
Bookmarks