kako je moguće stavljat privitke,ustvari šta je potrebno bit moderator ili što?
kako je moguće stavljat privitke,ustvari šta je potrebno bit moderator ili što?
Tako nekako...
mi obični smrtnici moramo stavljat linkove na sadržaj![]()
šteta,još moramo i majlove slatIzvorno postao tomo
a sve po zasluzi....
Maras biti admin, supermod, mod ili ministar![]()
ovako... trenutno je omogućeno moderatorima, a forumaši koji imaju nešto korisnih sadržaja za koje misle da bi bilo zgodno stavit kao attach na forum, za sada neka se obrate moderatoru dotičnog foruma.
problem oko dozvole attachanja svega svima jest u prostoru na serveru koji je ograničen, te u kontroli sadržaja koji se uploada (da ne bi bilo javno dostupno s našeg servera wareza i sličnih stvari koje krše copyright za DL).
tako da za sada kontaktiraj moderatora u forumu za što imaš sadržaja pa u dogovoru s njim se to može postaviti za DL s foruma.
kad budem trebo pitat ću vas,moderatore
kolko ima prostora na serveru?
Zappan (ili netko drugi)dali je dozvoljeno stavljati u postove smajliće ili dodatno opterečujem server ?
kao npr. ovo:![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ne, jel to ostaje na imageuploaderovom serveru, nisi ništa uploadao nego samo linkao sliku...
@khideg - nemam pojma, server drži mobilov sajt, mailove, forum i slično, tako da se taj prostor treba racionalno koristiti pogotovo radi potreba redakcije. drugim riječima, nije sav prostor na serveru naš, odnosno dozvoljen za korištenje za potrebe foruma.
@vuki - smajlići su na disku koji su na forumu, eksterni smajlići koje neki stavljaju su na nekom drugom serveru, slike i smajlići opterećuju jedino korisnikov downlink, odnosno vrijeme učitavanja stranice
dobro a da li znas koliko onda ima mjesta za forum na tom serveru?tj koliko je rez mjesta.
pa nije rezervirano, nego je prostor zajednički, to sam ti već objasnio. sve skupa je na istom mjestu.
i sta? recimo mi sa forumom zauzmeno 90%, sta ce oni onda?ukinit forum ili sta?
o dosadan si do bola...
nemoj se ti brinut oko toga koliko će forum zauzeti, mi se brinemo da sve bude u redu i da sve zajednički funkcionira....
tnx, sorry nisam htio biti tako dosadan,samo me zanima.
Bookmarks