Daj napisite javno. I meni stalno skida tomtom mape. Hvala.
Daj napisite javno. I meni stalno skida tomtom mape. Hvala.
Nema skidanja mapa Here samim sygicom a od verzije 17.9.2 više sygic ni ne radi sa Here mapama samo sa TT mapama mislim na običan Sigic izašala je i verzija 17.9.3 ali ja sam ostao na 17.9.1 jer je to zadnja verzija koja radi sa Here mapama koje su kod mene puno puno bolje nego tom tom.
Znaci 17.9.1 je zadnja pa ne vjerujem. Jos jedna navigacija osla k vragu nakon navigona...
Ako može neko da kaže koji je problem sa TT kartama? Znam da su nekada bile bolje HERE za naše područje a daali je to još uvijek tako?
U zagrebu uopce ne prepoznaje rotore izgradjene prije godinu dana.. kao da su karte stare 2 godine..
Dali i ove najnovije ne prepoznaju rotore?
Valjda će se to promijeniti ako verzije od Sygic v17.9.1 ne prihvaćaju HERE mape.
Izgleda čudno , ali Sygic već dosta vremena prelazi za Auto Navigaciju (automobile) na TomTom mape , drži još uvijek HERE , ali samo za kamione dok ne sredi u potpunosti mape i za ovu vrstu vozila . Instalirajte Sygic Truck , ima i opciju za auto .
Korporacija Nokia je jedno vrijeme bila ili je još vlasnik HERE kartografije (mapa) , jedan dio su otkupili Kinezi i sad nanovo rade Nokia mobitele (Android ) . Moglo bi se dogoditi da Garmin stavi TomTom karte u svoj sistem navigacija , a onda će vjerojatno i iGO izbaciti Here i ostati samo na TomTom mapama .
Edit :
Što se tiče kvalitete Mapa i TomTom su u zadnje vrijeme prilično dobre , a u nekim dijelovima i bolje , u Srbiji kažu da su bolje što je ovisno i o korisniku , kod mene na Kvarneru (Rijeka i Opatija) sasvim su zadovoljavajuće , čak je imao i ucrtan kružni tok sa nezavršenim jednim izlazom , otvorili su ga početkom godine i u novim kartama je normalno prikazan .
To što se kod nas Zagrebčanci žale na ne postojeće kružne tokove nije važno , oni i onako znaju gdje su , a za nas koji ne poznamo Zagreb , sasvim je svejedno , pred kružnim tokom se ponašaš po propisu . Kružni tokovi nemaju samo svrhu usmjeravati promet na više cesta , kod nas služe više za usporavanje "divljaka" koji se ne pridržavaju ograničenja brzine , zato im je i bitan SpeedCam kako bi znao "potegnuti" malo jače i iskoristiti svih 150 konja na više . Osim toga htjeli bismo da nam odmah ucrtaju kružni tok nakon što je napravljen , a te kružne tokove planiraju godinama , a rade ih mjesecima .
Većina Zapadne Evrope uglavnom koristi TomTom uređaje , pogotovo GB koji je inače odvojen od kontinenta . a isto tako i zemlje poredane uz Sjeverno more BEL , NL , DEN , GER i Sredozemlje ITA , FRA . Tako će i kod nas doći TomTom , pa i mi smo u nekoj EU ...
Zadnji uredio walter66 : 26-03-2019 u 14:26
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Bookmarks