A1 časti svoje korisnike

Povodom ove velike promjene kompanija A1 Hrvatska pripremila je posebne poklone koje korisnici mogu iskoristiti tijekom listopada. Sve postojeće i nove korisnike mobilne aplikacije Moj A1 (donedavno Moj Vip) čeka poseban poklon od 10 GB za pretplatnike i 2 GB za korisnike na bonove.
Na prodajnim mjestima A1 ili kupnjom na web stranici www.A1.hr, postojeći korisnici mogu ostvariti 1.200,00 kuna popusta na uređaj po izboru uz aktivaciju nove mobilne ili fiksne linije.
Korisnici A1 digitalne i satelitske televizije te A1 Xplore TV aplikacije (nekadašnji Vip NOW) ovaj mjesec besplatno će moći uživati u svim PlanetSport kanalima, uključujući i sve utakmice UEFA Lige Prvaka.

Dodatne informacije za A1 korisnike

- Nema potrebe za promjenom opreme, pretplatničkih brojeva, SIM kartica ili ugovora o trajnom nalogu ako ste korisnik Vip ili B.net usluga

- Promjena naziva mreže iz HR VIP u A1 HR bit će vidljiva na zaslonu uređaja korisnika, ako to odmah ne bude vidljivo, potrebno je ugasiti i ponovno pokrenuti uređaj

- U izborniku TV sučelja tijekom listopada svim će korisnicima biti vidljive promjene kao što su promjena Vip i B.net logotipa u A1, promjena ikona te boje i fontova

- Neiskorišteni Vipme bonovi i sredstva koja su ostala na računu vrijedit će i nakon promjene

- U skladu s promjenom naziva brenda, mijenjaju se nazivi nekih proizvoda i usluga (Moj Vip u Moj A1, Vip NOW u A1 Xplore TV, Vipme u usluga A1 usluga na bonove)

- Postojeće e-mail adrese i pristupni log-in podaci za usluge poput Moj A1, A1 Xplore TV i A1 Webshop ostaju nepromijenjeni

- Kako bi korisnici imali pristup dodatnim gigabajtima u Moj A1 aplikaciji, potrebno je u App store/Google playu preuzeti novu verziju aplikacije koju već imaju

- Svi korisnici usluge Moj B.net portala bit će preusmjereni na uslugu Moj A1 portal

Detalje promjena te odgovore na sva pitanja mogu se pronaći na www.a1.hr/vip-je-postao-a1

https://www.jutarnji.hr/vijesti/digi...je-a1/7883733/