To je torrent što je walter stavio i ja skidam sa bitcometom i sve je ok a sa ovog prvog linka to je u djelovima i piše ti šta je za čega i to kad skineš vidiš što ima u tvom nuviju i stavljaš,nije za svaki uređaj isto ja sad nemam trenutno nijedan garmin nuvi pa ti ne mogu reći točno imam samo garmin na tabletu na androidu i on vidi i čita sve mape i ništa drugo ovo JCV,3d i ostalo on ne vidi,uglavnom mape su ti najvažnije i sad su mape u 2 djela zato što su preko 4 gigabajta pa većina uređaja ne vidi ih da li će u budućnosti to promjeniti ne znam ,prije par dana sam radio jednom kolegi nuvi 66 i njemu su stare mape prije par godina bile u skrivenom system mapi bila cjela europa a kad sam legalno nadogradio jer ima besplatnu nadogradnju jedan dio mape gmapprom je stavio na staro mjesto u system datoteku nešto preko 2 gigabajta a drugi dio u novu mapu koja nije skrivena i nalazi se na uređaju stavio je mapu koja se zove Map i to je tu tako znači original.Ti ako imaš svoj uređaj lijepo vidi šta imaš u njemu i kad ovo poskidaš gledaj i mjenjaj i sve će raditi.A onih prvih 11 djelova to je verzija u mapsurse obliku di možeš ako znaš praviti mape koje hoćeš i ja sa tim radim za svoj garmin na tabletu napravim si samo države koje mi trebaju i to je to ne treba mi cjela eu kad ne idem skoro nigdje.

Odgovori uz citat
Bookmarks