Pa nema više tog wow-efekta. Android je najfluidniji tamo gdje Symbian nije imao šansu, a to je fluidnost interneta. Symbian je i u posljednjem modelu, Nokia 808 Pureview štekao pri browsanju, YT je bila mala umjetnost za upogoniti. Sjećate se ono famozno "spajanje" preko Media playera, pa ako bi nešto bilo krivo u postavkama, izbacio bi Greška poslužitelja...
Wild Boy, jako lijepa kolekcija. Nisam nikada imao 7650, E61, E71, N97 i E50. Ostale sam imaoPrije E72 imao godinu i 2 mjeseca E70 s famoznom preklapajućom tipkovnicom. Predobar mob.
Ovdje mi uzdah mami N73, prvi s 3.2MP Zeiss kamerom, bomba-zvučnicima, simpa joystickom koji je mnogima zadavao glavobolju jer je bio neprecizan (navodno, meni je bio OK i to na tri modela). E da, potpisati ili instalirati aplikaciju. Zaboravio sam kako je išlo, ali se sjećam problematike. To su bila vremena.
Doduše, ne sjećam se da su aplikacije bile bogate reklamama. Bila su to lijepa vremena.

Prije E72 imao godinu i 2 mjeseca E70 s famoznom preklapajućom tipkovnicom. Predobar mob.
Odgovori uz citat
Bookmarks