ovo izgleda moćno..
156 x 74 x 9 mm
IGZO IPS LCD 6,0" 1440 x 3040 19:9
Snapdragon 845,64 GB, 4 GB RAM
Kamera Dual: 22.6 MP + 16.3 MP,prednja 16,3 MP
Dolby Vision & Dolby Atmos
Baterija 3130 mAh
ovo izgleda moćno..
156 x 74 x 9 mm
IGZO IPS LCD 6,0" 1440 x 3040 19:9
Snapdragon 845,64 GB, 4 GB RAM
Kamera Dual: 22.6 MP + 16.3 MP,prednja 16,3 MP
Dolby Vision & Dolby Atmos
Baterija 3130 mAh
Home tipka i notch. Ajde da je barem home tipka i bezzel gore. Jos pretpostavljam da mob ima soft nav tipke tako da home tipka zjapi prazna kao na ovim dizajnerskim fail/copycatovima od huawei P20 serije. 2018. je ocito godina loseg kopiranja notcha i nigdjeveze dizajna![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Da, na YT za sada svega par kratkih videa o ovom modelu. Ogromna traka na dnu sa soft tipkama (slična Xperijinim trakama, i koliko sam razumio isto nemoguće mijenjati raspored tipki).
Inače, simpa mob. Notc mi toliko ne smeta koliko činjenica da su ga svi počeli kopirati. I, drago mi je da se Panasonic vraća. Neko vrijeme je globalno bio odsutan.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
meni je ovdje samo zubić fail.sve ostalo se čini vrhunsko.posebno mislim na ekran po kojima je Sharp poznat...
Sharp (nadam se da je to ostao isti brand, tj. da nije kupljen od Kineza) je bio prvi koji je imao mobitele s ekranima u nekoliko milijuna boja. Mislim VS-1 ili kako već.
Nesumnjivo da će ovaj LCD biti jako dobrog kontrasta i da će razlika naspram AMOLED-a biti jako mala.
Još da bude dobra cijena i, after all, da bude dostupan kod nas... hmmm mislim da bih ga isprobao.
U Mobisu!
Taj notch treba zakonom zabraniti.
A ispada kao kopija iPhonea X. Ali, opet, gdje smjestiti kameru i zvučnik slušalice te senzore, a da to bude "pomoz Bog" napravljeno? Imali smo Xiaomi Mi Mix koji je napravio revoluciju, ali zvučnik slušalice je bio katastrofa riješen.
U Mobisu!
Bookmarks