Ne , koristim ga intenzivno od 03.08. i ni jedanput mi se nije ugasio.
Osim ako se nije ugasio i ponovo upalio sam a da ja to nisam primijetio ( što je zbilja malo vjerojatno da se tako što desi a i to bi onda bio restart a ne gašenje).
Sad kad si to napisao kratko sam potražio taj problem na netu.. i nisam ništa našao vezano za naš mob. Može li neki link da se malo upoznam s tim ?
Možda se to dešava samo na 8/128 ili 8/256 mobitelima 1+ 6. Napisao sam to iz razloga što sam negdje pročitao da matična mobitela ne koristi svu memoriju od 8 Gb .. nešto kao nije optimizirana i ne može tu količinu podržavat ( ili je pisalo da softver ne može podržat i iskoristiti u potpunosti ).. ne sjećam se što je točno pisalo jer sam to onako samo površno popratio i pomislio kako je to glupost.
No ako pogledaš antutu benchmark … vidjeti ćeš da uvijek veći rezultat postiže 6 gb rama u odnosu na 8 gb rama.. čudno nekako si to ne mogu objasniti. Evo i jedan video ( pogledat 3 minutu i 40 sekundu videa)
https://www.youtube.com/watch?v=wLvhTzqmZs8
Da nisi „igrajući se istraživanjem moba„ uključio nešto slučajno tipa …. Podešene kad da se sam ugasi ili slično. Jesi li razmišljao da telefon vratiš na tvorničke postavke pa da budeš siguran da imaš problem,
Ja zbilja moram ponoviti , nemam nikakvih problema niti zamjerki na rad , gašenje moba, zatvaranje aplikacija ili nemogućnost pokretanja istih.

Odgovori uz citat
Bookmarks