Evo da napišem mane ovog mobitela nakon trećeg dana korištenja i čitanja naših i stranih foruma, gledanja usporednih recenzija na YouTubeu protiv raznih „zvijeri“ od mobova i naravno moga izlaska u društvo i kafića u tom periodu te pitanja s kojima sam se susretao kad bi ljudi vidjeli mobitel.
ZAMJERKE I MANE OVOG MOBA:
1. Uvijek najviše mana ovom mobu pronalaze vlasnici duplo skupljih mobova iz razloga što im nije jasno zašto su svoj toliko preplatili te na taj način pravdaju uložena sredstva.
2. Nema na sebi logo jabuku i sličnu oznaku poznatih i precijenjenih brandova
3. Na usporednih recenzijama rastura ostale … a to boliiii.
4. Svakako zamjerka ide i u pravcu podrške za nadogradnju ( iskreno kakav je to mobitel koji dobije zagarantirano tri nadogradnje na nove androide i to prije svih drugih ) .. sramota za ovog proizvođača zbilja, što on sebi dozvoljava.
5. Kad sjediš u kafiću i staviš mob na stol .. odmah slijed pitanja ili komentari .. tipa, vau kako je lijep, moram si i ja nabaviti takav, zbilja sam iznenađen kako je dobar i slično.
A najčešće pitanje glasi .. ma jel to onaj mobitel Flagship Killer ( zbog tog mobitela ni kavu nemoš popiti na miru )
6. Najviše kritika ide na račun ovog moba što je plačen i kupljen ( nogometnim rječnikom rečeno ) Lionel Messi-a, za duplo manju cijenu od jednoga Paul Pogba -e.

Odgovori uz citat
Bookmarks