Imao sam priliku poigrati se s ovim čudom.
Da, od svega me ugodno iznenadila baterija. Od ujutro do kasno navečer kada je bila na cca 20-ak posto. Gotovo da nisam gasio ekran.
Također, pohvaljujem geste koje su gotovo iste kao na Ajfonu X. Doduše, znao bi koji put ne reagirati na gestu, ali mislim da je tako i iPhone.
Otključavanje licem je nevjerojatno. Mob je budan kao da ne postoji nikakav lock (ako se netko sjeća starijih Androida gdje je sve bilo komplicirano pa sam držao ekran nezaštićen, tj. čim bih ga uključio bio bih na home screenu. Tako je s OP samo što mi čita lice.
Nisam pokušao prevariti ga nekom fotkom, navodno je nekima uspio otključati.
Moj model je bio onaj basic, ali je letio. Dugo sam bježao od Kineza, ali bome ovaj me preugodno iznenadio.
I, što ovi prigovaraju na jako lošu kvalitetu zvuka iz mono zvučnika. Pa mono su imali najrazvikaniji modeli do ove godine. Ja s kvalitetom zvuka zadovoljan. Kamera mi je "mixed bag". Danju su fotke jako dobre, ali one u mraku su s dosta šuma, nešto što smo gotovo zaboravili.
Uglavnom, kada bi se zbrajale mane i pozitive, ovaj model bi imao svega nekoliko minusa. Mislim da je neka zlatna sredina uloženo-dobiveno.
Dobar uređaj!

Odgovori uz citat
Bookmarks