Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 137

Tema: OnePlus 6

Threaded View

Super-forumaš Postignuća:
    VeteranOverdrive25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    OnePlus 7 Pro
    Operater
    HT HR
    Bodovi
    38.775
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.775, Nivo: 48
    Bodovi: 38.775, Nivo: 48
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Javljam prve dojmove nakon 30h korištenja, uzeo sam model mirror black sa kaljenim staklom u paketu (original njihovo koje košta 21€) 8gb RAM i 128gb pohrane, kratko i jasno - čista perfekcija od uređaja, nisam mu našao niti jedne mane, software je toiiko prilagodljiv mojim potrebama da mi je jednostavno užitak raditi s njim. Najviše mi se sviđaju geste koje su vrlo slične (ali bolje riješene) kao na iPhoneu X. Također, double tap za paljenje i gašenje ekrana, prekidač sa strane za vibro, silent i normal, geste sa pisanjem određenih slova na ugašenom ekranu - zakon, čitač otiska prsta radi munjevito kao i face ID unlock, multitasking besprijekoran, nema ni najmanjeg laga prilikom otvaranja aplikacija ili prebacivanja i skrolanja, kamera - speachless, video i fotke iznimne kvalitete, always on display kad podigneš uređaj- super stvar koja ne troši bateriju, zvuk na zvučniku kristalno čist i pristojne jačine, isto tako i u slušalici, OnePlus gdje si bio do sada??? Mogu bez imalo pretjerivanja reći da je OnePlus miljama ispred Xiaomija Mi8 po svemu, kvaliteti izrade i samom softwareu, još kad tu pribrojim ovo otključavanje bootloadera koje kod Xiaomija zahtjeva doktorat znanosti te 3 kile živaca, jednom riječju - ODLIČAN! Iz znatiželje ali više na nagovor prijatelja pokrenuo sam Antutu benchmark koji je dao rezultat od 278000 bodova. Tko ga god kupi sigurno neće požaliti

2. 'Hvala' kaže:

Slične teme

1. OnePlus 3
    By Vepar in forum Ostali proizvođači
    Odgovora: 27
    Posljednji post: 07-02-2019, 18:17
  2. OnePlus 5T
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 16-11-2017, 20:52
  3. OnePlus 5