razlike u odnosu na 2017? i pen i noviji procesor i to je to..
ak ima nelaminirani ekran ko 2017, nebih ga kupio, treba vidjeti dublje recenzije, no za tu cijenu nemre imat laminirani ekran, mislim može al ne apple..
a nelaminirani ekran je koma.. ono imaš razmak između ekrana i vanjskog stakla, koma..
https://www.gsmarena.com/compare.php...&idPhone2=8620
Ček, ček...jesam ja to pročitao PEN?! na IPADU?
Što se to događa sa Appleom, zar Steve Jobs nije pljuvao po tome?
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ovo je sad novo na običnom iPadu, Pro verzija podržava olovku od 2015.
Eto koliko pratim Apple proizvode![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Kupio nekidan ovaj ipad. Vrijedi svake kune. Pen ne koristim ali za 2850kn na 12 rata nema konkurencije. Ekran pa kamera nije bog zna sta ali uz proc A10 tablet vrti izvrsno sve. Zvuk je ko na prijasnjim ipadovima. Baterija vrhunska. Vrlo dobro.![]()
Jel razlika između ovoga i onog od lani?
Imam nakanu kupiti, a po specifikacijama vidim da se razlikuju samo u novijem čipsetu.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Nemam pojma jer nemam onaj od lani. Ima ga moja poznanica i njen leti naravno. Al navodno je bolja sad pixelizacija ekrana zbog pen podrske i procesor jaci. Imas usporedbi na youtube desetke..
Ali cijena mu hgspotu je 150 kn veca od 2017. pa nisam ni razmisljao o tome.
Na Njuški je ovaj lanjski već za 1500kn.
U Mobisu!
A uzmi ak si novi naso za tak sitno. Obicno su rabljeni oko 1500 jer je prosle godine i taj 2017. bio oko 3000 kn. Ak ti treba tablet, ok je..
Ja sam uzeo novi model jer je novi hehe..
Za ono kaj treba posluzi. Za ostalo i tak imas laptop, komp itd..
Ide ljeto, više se boravi vani nego unutra... tko će laptop vući sa sobom i možda ga i zaboraviti, skupa s torbom
Tako da su tableti ovdje spas. Ne treba mi ništa bijesno, ali opet neću zadnje smeće koje jedva otvara stranice. Tako, koliko god sam izbirljiv kod smartfona, kod tableta je - daj što daš, samo da vrijedi.
Gledao sam usporedbe ovogodišnjeg i prošlogodišnjeg i nema tu neke velike filozofije ni razlike. Osim podrške za Pen kod 2018.
A na sam iPad mi je netko ovdje skrenuo pozornost. Toliko ne pratim Apple da nisam niti znao kako na Njuškalu upisati Apple tablet LOL
U Mobisu!
Onda uzmi 2017. Isplati se. Ja nisam ni gledao taj. Zapravo jesam prosle godine ali imao sam jos xiaomi mipad2.
Zena ima ipad air2 i taj jos rastura iako je star 3 godine. Dosuse ekran mu je laminiran, tanji je 1.6 mm i laksi. Al nemres imat sve..
Njegov nasljednik je ipad pro 9.7 koji je ipak preskup..
Bookmarks