Ima gore sve ne moraš cjelu Eu skidati obilježiš države koje hoćeš i to ti je to ne treba netko da pravi nešto dodatno kad je već sve napravljeno na gotovo samo malo treba pregledati i poskidati.
Ima gore sve ne moraš cjelu Eu skidati obilježiš države koje hoćeš i to ti je to ne treba netko da pravi nešto dodatno kad je već sve napravljeno na gotovo samo malo treba pregledati i poskidati.
Mirkec , dobro si Ti rekao , to zna onaj koji koristi Torrent više vremena i ima normalan kućni Internet , a to su osnove Windowsa .
Ovaj koji traži samo ExYu i Mađarsku vjerojatno nema kućni Internet , mislim da koristi javni Wi-Fi od T-Com_a , pa možda ne može
koristiti Torrent .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Tačno u pravu ste u mirovini sam,nemam kučni Internet i snalazim se kako mogu.pa kad ste tako dobri onda bi bio zahvalan kada bi stavili link za ExYu i Mađarsku iGO R3 TomTom [TeleAtlas] 2017.12 EUROPE
Suosjećam s Tobom žao mi je , i ja sam isto u mirovini !
Na postu #4 imaš postavljen link , za mape koje si tražio !
Nego zašto TeleAtlas , one više ne postoje sad se zovu TomTom
Edit:
Imaš ovdje TomTom (TeleAtlas) karte , ali opet su u Torrentu , nisu klasični linkovi !?
http://cafe.mobil.hr/threads/82004-i...2017.12-EUROPE
Za područje "Balkanizacije" bolje su HERE karte (98%) , TomTom pokrivaju 44% ovog područja .
L.P.
Zadnji uredio walter66 : 25-02-2018 u 15:39
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Bookmarks