Kako radi face skener?
Jel mora imati puno svjetla da bi prepoznao?
Kako radi face skener?
Jel mora imati puno svjetla da bi prepoznao?
S prednje strane, po meni gotovo nemoguće-pogotovo ako su uređaji ugašeni...Okvir mobitela je nekako matiran (ja imam crni) i zadnja strana mi je nekako oštrija po rubovima od 8ice..Također mob je zercu deblji...
Trenutno mi je baterija na 23% a SOT na 4h i 22 min....Ne znam, nikad se ne vodim za time, već mi je bitno da mob izdrži od jutra do navečer...Ionako navečer uvijek ide na punjač, pa makar imao i 40% soka.
S time da dosta ekipe jednu stvar ne kuži, po pitanju korištenja: ja recimo imam neograničen internet u Tele2 i non stop surfam preko 4G (gdje ga naravno ima jer se hoće prešaltati na 3g), za koji znam da će osjetno prije popit bateriju nego da sam spojen u birtiji ili doma na Wi-Fi...-takva su barem moja iskustva
Ovisi jel kupuješ tih 6500 kn na rate ili keš...Ako je keš, moja preporuka je da se strpiš jer će kroz mjesec, mjesec i pol dana cijena + modela (preko njuškala) biti oko 5300-5500 kn
Moram priznati da ga ne koristim već isključivo otključavam preko fingerprinta... Trenutno sam u prostoriji gdje je obilje prirodnog svjetla, tako da možda probam predvečer kad ne budu idealni uvjeti..
Zadnji uredio TomZG : 14-03-2018 u 11:11
Hvala na informacijama. Ako je tako, mogla bih se i strpiti![]()
Bookmarks