Prikazujem rezultate 1 do 25 od 46

Hybrid View

GPS Navigator Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    71
    Bodovi
    98.690
    Nivo
    76
    Bodovi: 98.690, Nivo: 76
    Bodovi: 98.690, Nivo: 76
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Denying_defeat Pregledaj post
    Pozdrav svima. Upravo sam sam se prijavio na forum i možda se ne snađem najbolje. Ja sam kamiondžija, treba mi navigacija za kamion. Imam iGo primo, i Sygic Truck, obe piratske. iGo radi bez problema ali sygic zaglavi čim unesem adresu, krešuje i ugasi se. iGo mi se pokazao kao loša navigacija ali bar radi, volio bih da mogu osposobiti sygic. Ima li neko link ka funkcionalnom apk fajlu i mapama, ili eventualno riješenje za moj problem. Koristim telefon LG G3 (D-855) sa andridom 6.0. Unapred zahvaljujem.
    Dobro došao na Forum !

Što se tiče telefona on je odličan , ali šteta ga je koristiti kao navigaciju , po meni je opasnije navigiranje nego telefoniranje , nešto klikneš i izletiš iz aplikacije i onda su problemi i onda Ti pažnja umjesto na cestu ide na telefon . Zato je moja preporuka da ti "gazda" kupi klasičnu navigaciju sa iGO Primo ili Sygic , a ne da te šalje kamionom po svijetu da "navigiraš" na svoj telefon . Izvini nisam mogao izdržati da Ti ovo ne kažem , ali nije moje da pametujem i nekome govorim šta mora ili može .

Moje iskustvo sa Sygicom (Android) i navigacijom , a pogotovo sa kamionskom je loše uvijek nešto ne štima , izbaci (izleti) ili blokira (zamrzne) . Još nisam našao Sygic da radi dobro pa čak i onaj kupljeni se jednako ponaša kao i onaj "piratski" . Puno ovisi i o telefonu ili nekom drugom Android uređaju , jede puno memorije (rama) i grije se uređaj i ekran . Bez obzira na izgled navigacije odustani od Sygica i drži se iGO aplikacije .

Edit:

Imam u autu ugrađenu Android navigaciju i za sada mi se najbolje pokazao iGO Primo koji je
    priložio "kinez" sa uređajem . Probao sam nekoliko Sygic Truck i rezultat je isti kao i kod tebe
    na telefonu . Nisi Ti jedini kome se to događa , većina se žali na istu stvar i ima iste probleme .
    Zadnji uredio walter66 : 21-01-2018 u 19:20

2. 'Hvala' kaže:

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Jun 2008
    Mobitel
    Samsung A55 5G
    Bodovi
    16.286
    Nivo
    30
    Bodovi: 16.286, Nivo: 30
    Bodovi: 16.286, Nivo: 30
    Ukupna aktivnost: 52,0%
    Ukupna aktivnost: 52,0%
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao walter66 Pregledaj post
    Dobro došao na Forum !

Što se tiče telefona on je odličan , ali šteta ga je koristiti kao navigaciju , po meni je opasnije navigiranje nego telefoniranje , nešto klikneš i izletiš iz aplikacije i onda su problemi i onda Ti pažnja umjesto na cestu ide na telefon . Zato je moja preporuka da ti "gazda" kupi klasičnu navigaciju sa iGO Primo ili Sygic , a ne da te šalje kamionom po svijetu da "navigiraš" na svoj telefon . Izvini nisam mogao izdržati da Ti ovo ne kažem , ali nije moje da pametujem i nekome govorim šta mora ili može .

Moje iskustvo sa Sygicom (Android) i navigacijom , a pogotovo sa kamionskom je loše uvijek nešto ne štima , izbaci (izleti) ili blokira (zamrzne) . Još nisam našao Sygic da radi dobro pa čak i onaj kupljeni se jednako ponaša kao i onaj "piratski" . Puno ovisi i o telefonu ili nekom drugom Android uređaju , jede puno memorije (rama) i grije se uređaj i ekran . Bez obzira na izgled navigacije odustani od Sygica i drži se iGO aplikacije .

Edit:

Imam u autu ugrađenu Android navigaciju i za sada mi se najbolje pokazao iGO Primo koji je
    priložio "kinez" sa uređajem . Probao sam nekoliko Sygic Truck i rezultat je isti kao i kod tebe
    na telefonu . Nisi Ti jedini kome se to događa , većina se žali na istu stvar i ima iste probleme .
    sve je to ok ! ali nikako da ti ljudi sa nama poznatih prostora da nauce i shvate da mobitel nije za profesionalno navigiranje LKW- kamionska navigacija ,
    nego se sluze i dalje sa osobnim mobitelima i snalaze se kako ko zna i umije , a gazda t.j. vlasnik LKW nikako da kupi ili nabavi profesionalnu navigaciju da vozaci ne placaju kazne ili naprave stetu na kamionu, vazno da vlasnik fura debeli mecedes ili bmw a kojih stotinjak €-a nema za profesionalnu navigaciju !
    a sto reci , jadno "fuj" !

Slične teme

1. Igo za kamion
    By Neocro in forum Android
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 05-09-2017, 23:48
  2. Koji Garmin za kamion?
    By MIRO _KIT_ in forum Samostalni navigacijski uređaji
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 27-10-2013, 16:04
  3. Igo navigacija za SG s3
    By tihi05 in forum Android aplikacije