Po mom mišljenu taj uređaj bi bio u vrhu samo da su stavili USB C, IR blaster i kapacitivne tipke. Zbog manjka tih stvari odlučio sam uzeti Mi A1 i sad čekam (nestrpljivo) da stigne.
Redmi 5
151.8 x 72.8 x 7.7 mm
5,7" IPS 720 x 1440
Snapdragon 450,32 GB,3GB RAM/16 GB,2GB RAM
Kamera 12MP (f/2.2, 1.25 μm),prednja 5MP
Baterija 3300mAh
Redmi 5 Plus
158.5 x 75.5 x 8.1 mm
5,99" IPS 1080 x 2160
Snapdragon 625,64 GB,4GB RAM/32 GB,3GB RAM
Baterija 4000mAh
sve ostalo isto kao na manjem modelu.
Po mom mišljenu taj uređaj bi bio u vrhu samo da su stavili USB C, IR blaster i kapacitivne tipke. Zbog manjka tih stvari odlučio sam uzeti Mi A1 i sad čekam (nestrpljivo) da stigne.
Mišljenja sam da će to biti hit telefon (Redmi 5 Plus 4/64), uloženo dobiveno -dizajn, veličina ekran, kvaliteta, cijena , baterija jako bitna stavka, stabilnost Xiaomi uređaja, podrška od strane proizvođača.
S ovakvim telefonima ( a vidim da cijena iznosi oko 220 dolara, bez DHl ), Samsung i ostali trebaju se jako zabrinuti ( prvenstveno pri tom mislim na cijenu i ono što nude ).
Sviđa mi se uređaj
Sad sam vidio da uređaj ipak ima IR, ali svejedeno su mogli staviti kapacitivne tipke i USB C, to bi bio onda hit uređaj.
USB C meni osobno nije prioritet , ali da slažem se u potpunosti s tobom za kapacitivne tipke .. to mi nekako jako važno ( valjda sam staromodan i volim da je ekran čist )
Da to bi mu i ja ubrojio u minuse
Ni meni nije USB C prioritet, ali polako bi to sada trebao biti standard za sve novije mobitele. Da budem iskren otkad imam mobitel sa USB C uopće ne razmišljam kad u mraku priključujem kabel za punjenje. Prije me to baš iritiralo sa tim Micro USB portom, pa bodem,ciljam i nikako pogoditi.
Zadnji uredio bpodnar : 31-12-2017 u 00:40
Na uredjaju za 100-150 dolara ne gledas koji je usb port. Stavili su one kojih imaju milijune na lageru da ne propadnu..
I redmi note 4 ima obican micro usb..
uvjeren sam da će se za koji mjesec pojavit i Prime verzije sa jačim Soc-om...
Petica plus upravo stigla prezadovoljan 4gige rama ,leti ..mrak!!!
aj još malo dojmova.ima zainteresiranih
Ma taj Xiaomi Redmi 5 plus 4/64 Global Verzija ,sam nabavio klincu prije 15-20 dana, sve radi lijepo i fluidno … baterija traje više nego ok
Nakon par dana stigla nadogradnja na MIUI 9.5 ..i sve djeluje ok.
Moj klinac „pati“ od marki mobitela (15 godišnjak)( voli brandove Samsung, Apple), prije ovog imao je Samsung S6 edge ), koji je naravno uspio razbiti jer mu je ispao ( prodao sam ga za dijelove ) , ali je ugodno iznenađen kako radi i prezadovoljan je čak oduševljen trajanjem baterije u odnosu na prošli mob. .
S novom nadogradnjom stigla je i mala promjena vezana za kapacitivne tipke ,ne daju se maknuti kao prije nego stalno stoje na ekranu ( mislim da će to popraviti idućem ažuriranju jer je veliki broj korisnika nezadovoljan s tim rješenjem trenutno (po onome što čitam na forumima ) …. No zato je uvedena nova značajka, gesti pokretom ( tad nema tih kapacitivnih tipki ..ta geste su „ukradene“ od iPhonea X i klinac ih koristi kaže da su mu fora ( meni je to bez veze ali ok , godine valjda pa teško prihvatiti novo )
Uglavnom lijep ,elegantan, s dosta radne i skladišne memorije i solidna kamera sa dual bljeskalicom … za taj novac 1300 kuna.. više nego isplativ i uporabivo.
Jel ko dobil novu 11??
Ja sam na EU Romu, dobio sam MIUI 11, ali je nažalost nakon toga uređaj završio na listi onih koji neće dobivati nove nadogradnje (EOL).
Poslano sa mog Redmi 5 Plus koristeći Tapatalk
Znaci nakon ovog gotovo,nema veze i ovako sam ga mislio pokloniti kcerkici a ja cu na proljece novi..dva leta dosta je zdural,malo baterija oslabila inace ostalo sve ok!
I ja sam na EU romu ali nisam dobil nista sve nadogradnje su isle preko OTA tako da ce valljda i ova stic,na vipu sam...
Ja sam na dev romu, tjedno izdanje, pa sam dobio.
Ti si vjerojatno na stabilnoj verziji pa još nisi dobio.
Poslano sa mog Redmi 5 Plus koristeći Tapatalk
ok...
Jos nista,kakve su promjene sa novim 11?
jel tko dobio 11 klas.putem??
Ne
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Su zaspali,ili su zaboravili na nas!!!
Ca nismo vec po kalendaru org.vec trebali dobit??
Bookmarks