slabašan je taj proc.baš dno...
kakav je ekran,izrada,baterija?ima li to smisla razmotrit za nekog nezahtjevnog?
(originalno od člana Vepar)
Nokia 3
143.4 x 71.4 x 8.48 mm
Ekran 5.0" 1280x720
Mediatek MT6737 /2GB RAM
16GB ROM,micro SD
Baterija 2650mAh
OS Android Nougat 7.1
Kamere 2x8MP f/2.0
---------- Post added at 12:06 ---------- Previous post was at 09:34 ----------
Imam Nokiu 3 na testiranju pa recite ak vas zanima nešto u vezi nje, pa da testiram. Na prvu ruku mobitel je solidan ali za sad dojmovi oko performansi i kamere nisu baš najbolji.
slabašan je taj proc.baš dno...
kakav je ekran,izrada,baterija?ima li to smisla razmotrit za nekog nezahtjevnog?
Odličan uređaj za normalnog korisnika , ekran nije pre velik , a vjerojatno će i cijena biti povoljna , te se može kupiti bez
robovlasničke pretplate kod naših operatera . Prednost mu je ime NOKIA , a ne Samsung koji ima 80% našeg tržišta telefonima .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Ekran je sličan IPS-ovima jeftinih Kineza, tak da nije baš najbolji, kvaliteta izrade je dobra, solidan je osjećaj u ruci... No, mislim da su performanse i kamera nedovoljno dobre za bilo kakvo zahtjevnije korištenje. OK je za WhatsApp, Messenger, i tu i tamo neko browsanje, ali bilo kakav multitasking, igranje, kamera, gledanje FullHD videa i situacija postaje dosta loša.
Za cijenu od ~1200 kuna koliko sam vidio na našim portalima po meni je isplativija opcija Redmi 4X koji ima puno bolju bateriju, Snapdragon procesor, gigu RAM-a više, fingerprint senzor i bolju kameru i ekran.
Više informacija budem napisao u recenziji na Mobilu![]()
U tele2 na bonove je 1049kn.Tele2 je za sada najpovoljniji sto se tice cijene Nokie 3,5 i 6 na bonove.
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
pa 1049kn nije loše.najjeftiniji kinezi sa MT6737/2GB RAM su 700kn.
ovo je ipak Nokia koja redovno dobije sigurnosni patch i dobit će 8.0...
bilo bi bolje da je još malo jeftinija,ali šta je tu je...
Evo na kraju i mojih dojmova u vezi Nokie 3:
http://www.mobil.hr/test/nokia-3/
Spoiler alert: nisam impresioniran :\
pročitao sam i djelomično se slažem.hardver je slab,ali ono što odbija je ustvari cijena,jer 1200kn je puno kad se sve uzme u obzir.da je ispod 1000kn,ok.MT6737 je slab već neko vrijeme,a i sve ostalo pati zbog toga.
mob baš za nezahtjevne i one koji žele Nokiju...
To je mob koji bi se kod nas mogao dobro prodavati s obzirom da se puno ljudi ne da zezati sa kupovinom preko interneta nego udju u ducan i uzmu prvo na sto nalete da im je ok.
U simpa zmajskom tjednu do 26.10 po cijeni od 598knovo je dobra ponuda!
savršeno.pa za te novce jedva dobiješ nekog čajniza sa MT6580....
to je dobra cijena. inače ja sam mami prije 10-ak dana kupio wiko u fell za 798kn. bila je akcija u bonbonu. po meni vrlo dobar mobitel s 3GB RAM-a.
taman je i 200kn skuplji.to je to....
nema više Nokijice
Kako? Pa što nije do 26.10.?
Bas me zanima koliko su ih imali na zalihama kad se vec sve uspilo rasprodati.
do 26.10 ili isteka zaliha....
Jel taj zmajski tjedansvaki tjedan neka nova ponuda ili...?
Dost dugo je zmajski tjedan u igri. Svaki tjedan novi mob na akciji
velik je bio interes za ovu Nokiju.kad bi je za Božić opet ponudili po toj cijeni planulo bi bez obzira koliko ih ima...![]()
Bookmarks