izbacuje gresku. . checksum error
spojiti mob sa kabelom na stražnji port na ploči ili defaultni na laptopu i kad komp prepozna mob može se početi.. ako ne prepozna, ima tab u programu zove se usb-install driver.
nakon toga treba skinuti sygic.ipa datoteku, ići na tab device-install package, odabrati sygic.ipa, odobriti sve što program traži, upisati svoj apple id i password i čekati.. nakon nekog vremena bude se počelo instalirati i kad je gotovo, treba ići isto pod razvojne programere, tamo ćete naći svoj apple id, potvrditi da vjerujete tom programeru.
kad se instalira i skinete karte koje hoćete treba ići u regionalno, u postavke jezika skinuti hrvatski i staviti kvačicu na njega, izaći iz aplikacije i ponovno ući (ne force closeati), ako je i dalje indonezijski, ponoviti to prebacivanje na hrvatski..
download:
https://mega.nz/#!GQEzRT4Z!hTggHw4ZO...e66_a_c-xS5Je0
![]()
izbacuje gresku. . checksum error
prijateljeu imam ja i iphone s6, imam i audija i citroena, kao i kucu i stan, ali mislim da nije to bitno sta ko ima.. mislio sam da je ovo forum gdje mogu da se podjele neka iskustva, a ne da se vrse neke prozivke. . dobro ja znam sta je i android i ios, nisam bezveze to napisao, ako uvidim u neku gresku i postavim, ne postavljam je samo zbog sebe, neko da bi i drugi forumasi stekli neko novo iskustvo
pozzz
Ja sam prodao iphone pa ne mogu probati. Ako ti imas 6s, nadji drugu verziju aplikacije koja radi. Jer komentirati tweakanu aplikaciju za ios koja je posavljena na forum prije 3 mjeseca nema smisla. Nadji novu verziju koja radi i stavi link ako ova vise ne radi.. Apple stalno vodi borbu protiv ilegalnih aplikacijai to im uspjeva dok kod androida instaliras i vozis bez problema. Zato sam se vratio androidu nakon pola godine eksperimentiranja sa ios. Vise nema jailbrakea. Za ljude koji se bave mobitelima tu je kraj ios-a kao platforme za razvoj i tweak. Apple je ogranicio sve zivo ..
Sygic 17.3.1 ili Navigon, i jos stosta!
U google naci "AppValley" instalirat na iphone (pazi upute za instalaciju) i skini free navigacije;lp
netreba jailbreak!
Bookmarks