ovo je stvarno ratna zona vec postala.
[joooooolooooooooooogpfoičnjmčphiotopičtrgjiz6
<UBIL BI GA SAD!!!!!!!!
ISUSE BOŽE KAK ME IDIOT IZNERVIRO!!!!!!!!!!!
ISUSE BOŽE PA NIKAD SE NISAM OVAK RASPIZDIL!!!!!!!
JA I ZEUS TLAČIMO TEBE!?!?!?!?!?!
ZAMOLILI SMO TE ISTO KO I OVA DVOJICA PRIJE, ALI NE!!!! NEĆE TAJ IDOT POSLATI!!!
DAJTE MI BAN, STE ĆULI DA BAG SVEMOGUĆI OĆE DA DOBIM BAN!!! IDEM SAM SEBE TAM STAVITI!!!! JOJOJOJOJOJOJO ZAKLAT ĆU TOGA BIKA!!!!!!!!!!
ovo je stvarno ratna zona vec postala.
Mislim da ovaj zadnji post govori dovoljno o tvojoj ozbiljnosti...
Ali uopce se necu prepucavat s tobom. Postoje mnogi drugi forumi, pa se tamo flame-aj.
Sranje Nemogu Se Sam Tam Staviti!!!!!!!!!!!!!
Majke Ti Ga Cykee Vidim Li Te Zaklat Ću Te Garantirtam Ti!!!!
Mislim da bi se trebao otvoriti poseban forum za mladje od 18 godina....
uffff... daj začepi cykee... please začepi svoju usranu gubicu... još me nisi stavil za ban? ajde odi! kaj čekaš?! ja budem se sad smiril... nadam se... al please začepi, molim te ko boga
nemam komentara,samo pohvala Cykke-ju vidim da si vec istreniran![]()
i sad si ti još na njegovoj strani... nemam riječi, ljudi, nemam jedne jedine riječi...
ok, ljudi ajmo prestat o tome i smiriti se ... bilo bi pametno da se svi oftopic postovi lijepo pobrisu. a to moze moderator.. to bi bilo pametno.
ko mi je dal rep bod??? i to negativni??? a??? KO?!?!?! i još se ne potpiše... mislim da je to cykee ali ne treba brzati... ajde ko je to napravil nek prizna...
nije cykee... nije bil online onda... ma dobro... nema veze... zgubl sam jedan bod ko ga šljivi...
ajde smirite se i cykke je skroz offline zato što je nevidljivi korisnik
pa svatko je nevidljiv ako ukljuci tu opciju,naravno.
naravno....decki ajde odsada ontopic i dosta s prepucavanjima.Izvorno postao khideg
ma ljudi ja sam se smiril sad... ja bi isto volil da se ovo sve obriše... ovo s slanjem virusa nije baš bila pametna stvar. ja sam se cykee ljepo ispričal prek pm-a pa bum videl kaj bude... dobro, ja više neću radit offtopic... uff kak mi je sad lakše kad sam se ispuho.. ko bi rekel... ajd bok ljudi... bilo je dobro, a? ste si i kokice napravili uz show... ajoj, nisam ništ naplačival
. ajd ljudi dajte mi rep. bodove, trebam ih 3, ali dajte one zelene... ajde please...ko meni da, ja njemu! ups ovo je offtopic... ma ništ od toga. bok
a kaj sam ja rekoooo da ce bit....![]()
![]()
savjet ipavli19 da si bio imalo pametan i da jesi vec bi odavno upalio shareazu/emule/winmx i upisao cabir a, cabir b, cabir c, mosquitoes, skulls i nasao ono sto trazis posto ti je cykke rekao da ih mozes naci i s google![]()
hrco malo si ti to krivo rekel... ti si reko da će bit sranja ko cykee pošalje, a bilo je sranja zato jer cykee nije štel poslat...
sad upravo skidavam warez... bok
Bookmarks