Daj i meni na mlabosnj(a)gmail.com
Daj i meni na mlabosnj(a)gmail.com
Saljem samo ako objasnite sto ce vam...
Ma eto tak bezveze,ajd pošalji
aj ljudi kontam da nekome ko radi taj seminar ili istražuje te viruse da mu trebaju ali šta če to svima?!?!nejde mi u glavu,kao nemate namjeru nekom s*ebat mob a "trebaju vam"!za šta?!?da se mene pita ja bi pobio te levate koji prave a i šalju te pišljive viruse drugim ljudima na mob!
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
ja zbilja ne namjeravam nekom poslat virus... to je sigurno... ajd please cykee... ajde daj mi pošalji... dobil buš rep.bod![]()
Rekao sam ti vec... Daj mi razlog zbog kojeg ti trebaju
ajd please ja sam već napisal razlog... ajd please... please, please, please...
Razlog ti je da se pravis facom pred frendovima...
Grow up![]()
Daj meni pošalji razlog je eto tak ili bezveze
Ja sam ih dobio, ali ih necu nikome slati. Naravno naveo sam veoma dobar razlog, koji cykke prihvatio![]()
SKR. je SKR. za SKR.
Cuj ako je bezveze onda ti ne treba...
A cabir i skulls mozes naci preko googla-a
no hard feelings
i to si sad moro napisat ovdje i iz toga se moze zakljucit da je tvoj razlog za nabavkom tih virusa jednak ko i pavelov i zeusovIzvorno postao djomla
pa mozda i jeste. no to necemo znati.
Daj i meni pošalji gavno,cabir i skulls.Na dakinho@email.t-com.hr
ma daj e si neki... ma odi naš kam!
dobro da nisi naveo kamo ,pazi na svoje zivce i djeluj promisljeno,s takvim nacinom razgovora neces daleko doguratIzvorno postao ipavli19
iznerviral me je... ka ja tu mogu... nemam baš jake živce... i jedva sam se natjeral da ne kažem nešt "opasno" za moj account...
Zadnji uredio .:SlayeR:. : 05-03-2005 u 00:15 Razlog: nećete vidjet šta je bilo napisano
Cuj, ako imas nekih problema rijesavaj ih drugdje... Forum nije mjesto za to.Izvorno postao ipavli19
Jedan ban od 3 dana bi te malo smirio, a?
Samo sto nisam...
Gotovo, ne saljem vise nikome
nitko te nije iznevjerio,zasto bi uopce ti ovisio o nekome,....skini irc nauci ga koristit i skini viruse,thats about all!
znaš kaj cykee ti nemaš pravo radit qoute onoga kaj sam ja izbrisal!!! pa dobro, ali gle zake se ti tak frajerisaš??? misliš da si neki veliki frajer jer si modelator a??? pa dobro... budi frajer, daj mi ban (ups, pa ti to nemreš!) dobro dobit ću ban od admina, ali zake moraš biti takav?! pa nemreš jednostavno ljudima poslat te viuse? ljudi te ljepo zamole, ali neee. moraš biti frajer i ne poslati im... pa dobro ovaj pu neću reć ništa jer sam već zaslužil ban, slažem se, ali molim te nemoj se tak frajerisati, molim te ko boga. mrzim takve ljude koji se prave važni oko nečega i zato se uvijek lako ras*izdim zbog toga...
da tamo ima svih virusa.
ne kontam kak si quoto ono sto je izbrisano?
ma on je Bog svemogući, sve može, njemu se trebaju ljubit noge da ti hračne u facu, a kamoli da ti pošalji virus
[joooooolooooooooooogpfoičnjmčphiotopičtrgjiz6
<UBIL BI GA SAD!!!!!!!!
ISUSE BOŽE KAK ME IDIOT IZNERVIRO!!!!!!!!!!!
ISUSE BOŽE PA NIKAD SE NISAM OVAK RASPIZDIL!!!!!!!
JA I ZEUS TLAČIMO TEBE!?!?!?!?!?!
ZAMOLILI SMO TE ISTO KO I OVA DVOJICA PRIJE, ALI NE!!!! NEĆE TAJ IDOT POSLATI!!!
DAJTE MI BAN, STE ĆULI DA BAG SVEMOGUĆI OĆE DA DOBIM BAN!!! IDEM SAM SEBE TAM STAVITI!!!! JOJOJOJOJOJOJO ZAKLAT ĆU TOGA BIKA!!!!!!!!!!
Bookmarks