dostupan čini mi se u 37 zemalja,ali ne i kod nas.bar ne službeno...
Xiaomi je predstavio novi mobitel koji će vjerujem biti vrlo čest kod nas zbog dobre cijene, super hardvera i stock verzije Androida.
Ekran: 5.5" IPS FullHD (1920x1080)
Procesor: Snapdragon 625
RAM: 4GB
Kamera: dual 12MP kamera, phase detection autofocus, dual tone bljeskalica
Interna memorija: 64GB
OS: Stock Android 7.1.2, Android 8.0 Oreo prije kraja godine, garantirana nadogradnja na Android P
Cijena: oko 200 dolara
Dostupan od 12. rujna
http://www.mobil.hr/google/xiaomi-na...android-os-om/
dostupan čini mi se u 37 zemalja,ali ne i kod nas.bar ne službeno...
Ima na webovima. Bit ce.
https://www.honorbuy.com/199-xiaomi-mi-a1
Zadnji uredio imart : 06-09-2017 u 13:00
ma bit će,ne brine me.potencijalan best buy![]()
ovaj uređaj je zapravo Xiaomi MI 5X ?
da,već za Mi5x ima portan ROM sa A1....
Naručio sam ženi iz Global Mi storea Mi A1 4/32 Rose gold ofkors, razbila je svoj Samsung star mjesec dana, a novi ekran u Agramu 950kn. Nisam htio Mi 5x jer ne podržava B20 na 4G mreži, a baš u mojoj selendri je takav odašiljač od T-HTa, svugdje dalje imaju onu drugu frekvenciju na 1800 ili koliko već, samo Slatina ima 4G na 800mHz. Dvoumio sam se prvo izmeđi A1 i Redmi 5 plus, ali ovaj potonji je ispao iz kombinacije zbog micro USB utora i manjka kapacitivnih tipki te IR blastera.
Uglavnom, stići će valjda do kraja idućeg tjedna pa javim dojmove.
iz global mi storea? gdje imaju skladište i kave su cijene?
skladište je u Kini,ali ako šalju DHL-om(23$),onda nema PDV-a.isto je i sa Goldway shopom...
da, iz Global Mi Storea, sa dostavom DHL je 223$ ukupno, 1430kn, model 4/32
Imas neki direkt link i kolko treba da dodje? Jer je na honorbuyu rasprodan..
Edit. Ima svih boja. Doduse ispadne skuplji za postarinu. Al je tu za 48 sati. Sve ima svoju cijenu..
Neznam.. za sitnice posezem za kinom ali MI6 sam isto uzeo u eu. Ne volim uplacivati tisuce kuna na drugi kraj svijeta i cekati tjednima za 200 kn ustede.
https://www.honorbuy.com/1271-xiaomi...ram-black.html
Zadnji uredio imart : 01-01-2018 u 19:02
Evo LINK
A po mojim iskustvima treba nekih 5 dana da dođe, jesenas kad sam naručio Mi 5s iz Mi Global Store u četvrtak navečer došao je u srijedu dopodne. Mislim da i piše da je dostava 5-8 radnih dana, Mi Global store otprema pošiljke utorkom i petkom i dođe to u pravilu za tjedan dana.
Aj bum probo pri kupnji iduceg xiaomija samo kaj bu to vjerojatno to tek MI7.
Imam mobitel od 11 ili 12 mj.
odlican
kamera super, brz baterija kvalitetna..
da,jako primljiv baš zbog čistog androida iako je baš Mi A1 imao dosta problema kod prelaska na 8.0....
Xiaomi ima velike probleme sa razvojem softvera. Uredjaji su vrhunski za cijenu ali operativni sustav dosta kasni u razvoju. Jos se sjecam MI5 i njegovog nougata kojem su trebali MJESECI da proradi kak spada..
Mi A1 ima problema i sa 8.1.povukli su nadogradnju....
FM radio ne ide bez root-a za konkretan model? Iz onog skrivenog menija radi...
Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk
Bookmarks