Evo malecki test S8 plus nakon skoro dva tijedna druzenja.
Ako izbacim root koji je ziva avantura (u proslosti sam mi je Htc sv bio veci problem) . Dakle do daljnjega sam odustao od roota dok se mozda nesto jednostavnije i sigurnije ne rijesi.
Pravim usporedbu spram moga Samsunga Note4 kojega imam nesto vise od dvije godine.
Mrezni signal je nesto bolji od Notea. Wifi signal je bolji u svakom slucaju ,brze mi se prebacuje u kuci sa routera na router.
Bt koristim kao i prije za smart band i to je rekao bi isto mozda bolje ne zanimam se toliko sa time.Za drugo kaj ne koristim BT.
Gps uz navigaciju nisam jos isprobavao ali ovako uz neke aplikacije sam zadovoljan.
Razgovor ,mene se cuje vrlo dobro isto ja cujem sugovornika.
Vanjski zvucnik je bil kritiziran ali nikaj od tog,bolje se cuje jer nije na pozadini telefoina vec na dnu (to mi je osobito u buci na poslu vazno). Kvalitetniji tojest puniji je zvuk dok se slusa,gleda multimedija.
Ekran mi je prvih par dana bio skoro jao,ali sam se vec naviknul kako ga drzati u ruci.Melem za moje oci .
Baterija pri istom koristenju kao na Note4 traje otprilike isto mozda malo dulje.
Instalacije jednostavno jure. Igrice bas ne igram ali dvije koje imam osjetna performansa ,opcenito.
Mogucnosti za razna podesavanja ima stvarno dosta,jos kad bi teme bilo moguce slagati kao kod Miui to bi bilo nekaj.
Drugi launcher nisam koristio ,nema mi potrebe.
Neznam za sad kaj bi jos navel ako koga kaj zanima a da mogu reci neka slobodno pita.