Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 50

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Samsung S8Not,S8+,Symbian
    Operater
    T-mob,Vip,Tele2,Bon.
    Godina
    60
    Bodovi
    11.363
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.363, Nivo: 25
    Bodovi: 11.363, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo moje iskustvo sa S8+ do sad najgora stvar je sto je dodana ta sigurnosna datoteka umjesto knoxa i ona pravi probleme. Svi oni rade skupa ,proizvodjaci i operateri u vodstvu Googlea u interesu im je da su ljudi pod kontrolom i da se trosi novac dodatno na internet za nikakve koristi aplikacije. Mobitel sam bio rootao eto priznam bezveze i sad mi to sve pravi probleme.Iako mobitel vise nema root sranje ga vodi i dalje kao takvoga. Sad nemam sto vise izgubiti i kako god cu to napraviti da ne koristim originalni firmware. A ako rikne pomiri se sa time to bi mi bio prvi mobitel do sad da je u mojim rukama crko nakon 500ak zmjenjanih komada. To je moje more,cigarete,skijanje itd.
    Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
    Symbian & Windows Mobile

Banned Postignuća:
    3 months registered500 Experience Points

Datum registracije
    May 2017
    Bodovi
    574
    Nivo
    5
    Bodovi: 574, Nivo: 5
    Bodovi: 574, Nivo: 5
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Author Pregledaj post
    Evo moje iskustvo sa S8+ do sad najgora stvar je sto je dodana ta sigurnosna datoteka umjesto knoxa i ona pravi probleme. Svi oni rade skupa ,proizvodjaci i operateri u vodstvu Googlea u interesu im je da su ljudi pod kontrolom i da se trosi novac dodatno na internet za nikakve koristi aplikacije. Mobitel sam bio rootao eto priznam bezveze i sad mi to sve pravi probleme.Iako mobitel vise nema root sranje ga vodi i dalje kao takvoga. Sad nemam sto vise izgubiti i kako god cu to napraviti da ne koristim originalni firmware. A ako rikne pomiri se sa time to bi mi bio prvi mobitel do sad da je u mojim rukama crko nakon 500ak zmjenjanih komada. To je moje more,cigarete,skijanje itd.
    Mene je prije držalo root-anje svakog mobitela, stavljanje custom romova, ali onda sam nakon nekog vremena odlučio da to nosi puno više posla i problema nego užitka. Sad se ne zamaram sa tim više i samo čekam da mi dođe tvornički update i to je sve. Puno manje sijedih imam

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 5
    Posljednji post: 13-07-2011, 03:02
  2. Odgovora: 1
    Posljednji post: 25-09-2009, 20:32
  3. samsung d600 vs. samsung d800 vs. samsung x820
    By loop in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 03-11-2006, 20:28
  4. Odgovora: 22
    Posljednji post: 05-05-2006, 10:13