Oduvijek mi je bila glavna svrha na mobitelima isprobavanje i eksperimentiranje. Ako nisam na uredaju bilo sto prepravio bio sam bolestan.
Da ne zaboravim sad sam navece probao zadnju verziju healtha instalirati i sve radi .
Malo van teme.To sa stavljanjem drugog roma mi je jako poznato i sam sam prije malo vise prckao po tome na Symbianu i Windows mobileu zato mi je i bilo tesko dok su to sve upropastili.
Imam doma gomilu Symbiana i dost Windows mobilea ali u zadnje vrijeme ih sve slabije koristim jer nema podrske za koje sto npr Email.Sve su lijepo pogasili samo da se ne koriste ti uredaji.
Moram za s8+ jos dobro prostudirati sa twrp pa riskirati,sad dok imam jos Note4 mi je i ovako za sad uredu ako prodam Note e onda bi moglo biti isprobavanja. Note mi se bas ne prodaje jer sam ga ocuvao kao i sve druge uredaje kao nove. Nekome nepojmljivo u kakvim uvjetima ih koristim i da jos nikada od 500ak mobitela nisam razbio,strgao isl.
Apple sam kupio bio Iphone2 eto radi radoznalosti i totalno se razocarao pogotovu dok sam ga odlucio prodati a covijek dosao do mene iz Bijelovara a taj drek se jos nije bio formatirao.

Odgovori uz citat
Bookmarks