Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 50

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2015
    Mobitel
    Galaxy S10e
    Godina
    51
    Bodovi
    10.538
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.538, Nivo: 24
    Bodovi: 10.538, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    super da si riješio, ja se s tim nisam zabavljao jer ni na jednom samsu nisam koristio tu health aplikaciju, uvijek bi ju deinstalirao jer me stalno ganjala na vježbanje
    sad kad si riješio i garanciju nabaci si neki custom rom daiskoristiš kompletan potencijal moćnog stroja..
    jer sve može raditi, još bolje sa custom romom kužiš.. ne razvijaju developeri bezveze da bi netko rekao ma dobar je meni stock rom. dobar je ak ne očekuješ puno ali da iskoristiš potencijal treba nešto drugo. recimo imam iphone 7 dakle zadnji još uvijek appleov flagship i prošlogodišnji samsung galaxy S7 na kojem imam helios rom.. nemoram ni spominjati da je samsung dosta brži.. brže otvaranje aplikacija, brže upravljanje, općenito brži uređaj.. baterija ista kao na stock ili čak i bolja!!
    https://forum.xda-developers.com/gal...-zpl3-t3516786

za s8 treba vidjet koji je bolji..
    https://forum.xda-developers.com/gal...s8-s8-t3639811

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Samsung S8Not,S8+,Symbian
    Operater
    T-mob,Vip,Tele2,Bon.
    Godina
    60
    Bodovi
    11.363
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.363, Nivo: 25
    Bodovi: 11.363, Nivo: 25
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oduvijek mi je bila glavna svrha na mobitelima isprobavanje i eksperimentiranje. Ako nisam na uredaju bilo sto prepravio bio sam bolestan.
    Da ne zaboravim sad sam navece probao zadnju verziju healtha instalirati i sve radi .
    Malo van teme.To sa stavljanjem drugog roma mi je jako poznato i sam sam prije malo vise prckao po tome na Symbianu i Windows mobileu zato mi je i bilo tesko dok su to sve upropastili.
    Imam doma gomilu Symbiana i dost Windows mobilea ali u zadnje vrijeme ih sve slabije koristim jer nema podrske za koje sto npr Email.Sve su lijepo pogasili samo da se ne koriste ti uredaji.
    Moram za s8+ jos dobro prostudirati sa twrp pa riskirati,sad dok imam jos Note4 mi je i ovako za sad uredu ako prodam Note e onda bi moglo biti isprobavanja. Note mi se bas ne prodaje jer sam ga ocuvao kao i sve druge uredaje kao nove. Nekome nepojmljivo u kakvim uvjetima ih koristim i da jos nikada od 500ak mobitela nisam razbio,strgao isl.
    Apple sam kupio bio Iphone2 eto radi radoznalosti i totalno se razocarao pogotovu dok sam ga odlucio prodati a covijek dosao do mene iz Bijelovara a taj drek se jos nije bio formatirao.
    Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
    Symbian & Windows Mobile

3. 'Hvala' kaže:

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 5
    Posljednji post: 13-07-2011, 03:02
  2. Odgovora: 1
    Posljednji post: 25-09-2009, 20:32
  3. samsung d600 vs. samsung d800 vs. samsung x820
    By loop in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 9