@imart kako sam napisao stavio sam mu originalni rom preko Kies aplikacije. Evo danas isprobavam opet Sam mobile i danas mi da skidati pa skidam firmware za svaki slucaj nek bude na disku.
Ovo sa root-om je toliko odmaklo iako sam stavio originalni rom uredaj tojest aplikacija Health to vdi kao rootano,iako vise nije.
Nasao sam rijesenje za Health ako bi nekome trebalo ,prvo se deinstalira aplikacija koja pravi probleme onda se skine sa interneta neka starija aplikacija Health npr 4.8.1 i pokrene jos starije ne vredi stavljati pokrene ali mrtva slika. Dalje se skine verzija 5.4.1 i sve radi normalno i ja sretan. Noviju verziju nisam htio stavljati jerse bojim da ne moram sve ponavljati na ovoj 5.4.1 ne vidim nikakvu znacniju razliku od zadnje verzije .
Sad jednostavno mi nije jasno sto je se desilo nakon roota koji je radio i zasto me prisililo da formatiram mob,steta mozda mi je i nesto promaklo da sam morao jos napraviti a nisam.
Mozda budem opet probao jer garancija je gotova ako sam dobro skuzio pa nemam kaj izgubiti vise.

Odgovori uz citat
Bookmarks