Izvorno postao
miikimica
Deinstalirao , obrisao,pošto mi je sa torenta na particiji,,E.. tu sam odrarovao foldere kao što ima slika na postu 20 .I Pa sam pokrenuo i instalirao u C ,,CityNavigatorEuropeNTU2018.20Update,, . I kada pokrenem mapsource prikaže mi da je zaključana CityNavigatorEuropeNTU2018.2 .U C,program data,garmin, maps,City Navigator Europe NTU 2018.20.gmap nemam ni jednu mapu. Da li treba da iskopiram ove mape iz torenta ,,Mappe Unlocked ,,mada su one otključane ? Može li pomoć

Izvorno postao
miikimica
C,program data,garmin, maps, ,,City Navigator Europe NTU 2018.20.gmap,, .U taj folder kopirati odrarovan UnLockMapSource_v5.2.r tj UnLock MapSource.exe. pokrenuti ga i sačekati da sve završi i kada se pojavi u prozoru contune udariti enter i to je to.
Hvala svima na odgovorima
Kad pogledam pitanje koje si napisao izgubim volju za odgovorom , treba mi neko vrijeme da dešifriram tekst ,
mislim da bi trebalo poraditi malo na pismenosti . Jasno mi je da netko ne koristi "naša slova" možda ih nema
na tipkovnici , ali ovo pisanje izgleda očajno . Višak zareza , točki , povezane riječi , mala slova gdje bi trebala
biti velika . Uglavnom užas od pisanja , katastrofa .
Bookmarks