dakle još dojmova.. koristio sam kratko frendov 6 godina stari garmin nuvi i on je mali i ograničavajući proizvod, ali ovaj drive 61 je dosta dobar, valjda neki middle range navigator..
ima pretraživanje kao navigon koji je spojen na internet ali nije spojen, uglavnom karte su ok ali..
ali.. subjektivno navigacija je slabija i površnija od Navigona europe za android.. ekran kakav je takav je, ali govorne upute su jadne, dok navigonka dora kaže za 100m skrenite lijevo, pa držite se lijeve strane na križanju, garminova ženska pol toga ne kaže.. samo kaže za jedan zarez (doslovce jedan zarez) 3 kilometra skrenite desno.. i onda mi kaže sad skrenite desno a ja ispred ulice prije ove u koju trebam skrenuti 50 metara. kad voziš negdje i promjeniš smijer autom jer se nemože proć itd, navigon odmah preusmjerava na drugi smjer dok garmin kalkulira i kalkulira i td..
uglavnom razočaran sam s tim garminom.. a baterija je bezveze, izdrži sat vremena rada i gotovo, na punjač.. mogli su unutra strpati neku jaču bateriju tipa ko u tabletu da radi bar 3-4 sata bez problema.
ajde to bi sve prožvakao ali Navigon europe za android je efikasniji i shvrsishodniji nego samostalni garmin drive 61 uređaj sa cijelom europom.. ima netko neki savjet? mogu li promijeniti govorne upute? sve sam pročačkao ali ništ nisam našao..

Odgovori uz citat
Bookmarks