Prikazujem rezultate 1 do 25 od 34

Threaded View

GPS Navigator Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    71
    Bodovi
    98.690
    Nivo
    76
    Bodovi: 98.690, Nivo: 76
    Bodovi: 98.690, Nivo: 76
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @imart

Prije svega da razjasnimo odnosno posložimo "lončiće" na pravo mjesto !

Klasična Garmin navigacija poput gore navedenog modela , ne može se uspoređivati sa Android telefonima i navigaciju na njima .
    Najprije su izmislili klasiku , a igrom slučaja ili nečijeg eksperimenta nastale su telefonske navigacije , jer su sami telefoni postali
    pametniji i kod proizvođača telefonije nastalo je nadmetanje ko' će i kako boljeg ili većeg s boljom rezolucijom , više memorije i
    razno raznim dodacima napraviti bolji uređaj i privući kupce .

Imao sam priliku godinama koristiti klasičnu navigaciju , od onda kad su "Ameri" odlučili jedan dio svojih vojnih satelita dati na
    uporabu u civilne potrebe , a jedna od tih je bila GPS . Svoje vremeno sam imao Garmin navigaciju s crno bijelim ekranom i bio
    sam zadovoljan jer me je dovela do grada koji sam ukucao na rutu ili približno do neke od glavnih ulica , a nisam morao koristiti
    papirnate karte . Sada je stvar sasvim drukčija , Garmin i ostali koji se bave sličnim poslom napravili su jako velik pomak na bolje.
    To je vidljivo i na onom Garmin drive 61 LMT-S , koji je po meni jedan od boljih uređaja srednje zahtjevne klase . Ima doživotni
    update , ili skraćeno LMT . Što znači kad si kupio uređaj , dobio si karte "zavavik" .

Uspoređivanje navođenja s mobitelskom navigacijom , Navigon ili nekom drugom je smješno , pogotovo ne bih uspoređivao onu
    "cajku" Doru koja bi mogla s vremenom možda zapjevati neku "našu" narodnu , Garminova "teta" je za nju profesor , ako ništa
    drugo ima ugodan glas i govori hrvatski , dok se ova druga samo trudi i misli da zna "naški" .

Navigacija na mobitelu je samo za one kojima povremeno treba navigacija , šoferi i ostali kojima je to posao uglavnom koriste
    klasičnu navigaciju , a ima ih različitih i od više proizvođača , i ako je Garmin bez obzira na sve na prvom mjestu , kao što je
    kod "pametne" telefonije iPhone ili Samsung , sve ostalo pomalo kaska za njima , dok ih ne pojedu Kinezi , ako ništa drugo
    spustit će im cijene , kad tad ili će to ovi "glavni" sami učiniti .

Što se tiče preciznosti i ispis ulica na Garminu postoji , samo Ti nisi dobro poštimao ili je ta opcija prikaza iskopčana . Ne valja
    ni previše prčkanja po navigaciji , nije to mobitel . Vrati navigaciju na zadane postavke i radit će sve kao što treba .
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

2. 'Hvala' kaže:

Slične teme

1. Garmin drive 40 Pomoć
    By hrle in forum Garmin
    Odgovora: 39
    Posljednji post: 10-12-2019, 19:24
  2. [N78] Vracanje tel na tvornicka podesavanja
    By dejanzz in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 30-03-2011, 19:55
  3. Odgovora: 2
    Posljednji post: 25-03-2009, 16:48