da,ali nakon 1TB između 18-23h brzina je 1Mbps na pokućnom....
Bok,
Tele2 je zadao udarac konkurencije - više o tome: https://www.tele2.hr/neogranicena-sloboda-surfanja/
baš me zanima kaj će konkurencija sada ponudit![]()
da,ali nakon 1TB između 18-23h brzina je 1Mbps na pokućnom....
kad imaš 3 računala u kući baš i nije.streamanje jede promet![]()
za prosječnog korisnika je dovoljno,ali za mene baš i ne....
Na prvu mi se činila zanimljiva ponuda neograničenog interneta.
Dobro će doci mladima koji vole slušati glazbu i gledati videa (pa i filmove) putem mobitela.
Koristit će je i mnogi iznajmljivači i prijevoznici (autobusni i brodski) za spajanje svojih gostiju/putnika na internet, ali i brojni lokali (ugostitelji...).
Za 84 kn/mj koliko košta ova opcija u tele2, u bonbonu se dobije 3 x 6 gb (ukupno 18 gb) kod aktivacije novog broja, što je meni previše. Do travnja trošio 5 gb/mj za 25 kn u bonbonu. Od tada trošim besplatne pakete od 1,2 gb koje sam dobio za prijenos puno brojeva iz MPM, a kada to potrošim idem na bonbonovih 6 gb za 27,5 kn.
Ovo za ogranicenje od 1Tb kod Tele2 uopce nije lose, inace na Bnet-ovim stranicama pise da je ogranicenje 768 Gb (slanje obavijesti) a na 960Gb (smanjenje brzine), za upload je jos gore: 192 Gb (slanje obavijesti) a na 240 Gb (smanjenje brzine).
Ima samo jedna caka :
Svim korisnicima obveznog podatkovnog paketa BEZBROJ GB svaki dan dodijeljeno je 5 GB podatkovnog prometa. Nakon potrošenih 5 GB samo moraš potvrditi da želiš dalje nastaviti surfati nakon čega ti se dodjeljuje novih 2 GB prometa, bez ikakve naplate i tako bezbroj puta u danu. Koliko god gigabajta ti srce želi.
sad razmišljam da uzmem mobilnu tarifu za 84kn i aktiviram ga na jednom mobitelu koji će bit hot spot za sva računala u kući......![]()
ne znam samo kako bi to radilo,ali neću se vezat ugovorom pa nije problem....
Još da na bonove ponude tako nekakav mjesecni FLAT, jer ovo je za mene nista!
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Flet ko ponudi na boneve taj ce od provajdera i uspjet a ne ovako,za mene to nije nis posebno
Nek im par % novih korisnika uzme pretplatu zbog ovog, oni su profitirali.
Svi ti silni firme koje su dosle u hr i ponudile mobilne usluge u svojim domicilnim drzavama od kud i jesu imaju flat vec par godina na bonovima...
---------- Post added at 17:39 ---------- Previous post was at 17:37 ----------
Ja u Irskoj Imam Tree flat net za 20 e pa ti sad racunaj na njihov standard sta to znaci ko da kod nas das 50 kn i vozi!!!
A s druge strane u SAD npr. T-Mobile najpovoljniji prepaid košta čak 38$ i dobiješ samo 2GB koji traju 3 tjedna.
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Pa ima još jedan problem.Recimo moraš uzeti neku tarifu uz to.Što je nezgodno jer recimo ovo ti je za tablet ili laptop pa nisu ti bitni pričanja i poruke.Druga stvar ti je što si ovisan o štekeru -Naravno to sve govorim za one koji žele imati dva broja.Dakle jedan broj za mobitel i drugi za ruter.E sad kad bi se na aktualnom broju aktivirala ta tarifa,neki mobiteli imaju opciju wi fi hotspot dakle podatke bez rutera možeš prebaciti na tablet i laptop.A NIJE POTREBAN ŠTEKER
Meni je to sve malo nejasno "tarifa RASPALI i BEZBROJ GB" , imam osjećaj da je to više "navlakuša" podržana silnim reklamama preko medija ,
a da tek vidiš u čemu je "caka" , kad uzmeš na bonove ili pretplatu . Sumnjam da je sve tako kako piše . Možda nisam u pravu , ali ostajem na
BonBonu s kojim sam zadovoljan . Možda je ovo dobro za one koji nemaju (pravog) kućnog interneta , tako da koriste samo mobilnu mrežu .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
U što konkretno sumnjaš?
pa iskreno ovo je najbolja ponuda za bežični internet, ali neovisno o tome tko nema doma adsl ili ga ima ali su brzine vrlo male (ima još takvih) ovo je super ponuda.
pa recimo vip nudi isto samo u cijeni tarife dobiješ 100GB po max brzini, dok ovdje 1000GB.
Što se tiče ponude izgleda odlično , ali sumnjam da će brzina ostati tokom cijelog paketa i 24 sata
ista . Ako je tako kako kažu ova solucija gotovo bolja od fiksnog interneta . Ne mogu ništa reći jer
nisam probao . Malo sam dalje od grada i kako bi se Tele2 ponašao na 4G kod nas , Bonbon i T-com
radi odlično .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
imam ja mobilnu tarifu.radi odlično.brzina 40-50/8-12mbps...
po pitanju signala, tele2 je nedvno napravio upgrade mreže. i ja osobno ne vidim neke razlike između tele2 i bonbona (te mreže koristim)
naravno uvijek je najbolje probati, mislim da imate pravo na probni rok.
Bookmarks