Prvo meni uopste nije jasno na osnovu cega ja podizem taj dokument za ne placanje poreza.Izvorno postao gfgfgfgfgf
"dokument za podizanje ive" sta je ustvari "iva" -pretpostavljam vrsta poreza
Da se razumemo ti pricas da se ja vracam kad meni zaplene telefon ili u svakom slucaju se vracam (to je malo glupo jer ce mene samo put kostati koliko i povracaj poreza). I nije mi jasno zasto se vracam, da bi dokazao Italijanima da sam pokusao preci granicu (da mi je namera izaci iz Italije).Izvorno postao gfgfgfgfgf
Valjda bi logicno bilo da je cilj drzavi da joj se porez plati, ne kapiram zasto su napravili mogucnost za taj "TaxFree"?
Da upravu si taj telefon ide u Srbiju ali logicno je i da ga oduzmu na SLO-HR granici ako ga ne prijavim, jer sto bi oni meni verovali da cu ga ja preneti preko HR mozda oni misle da hocu da ga prodam u Hrvatskoj i nastavim za Srbiju.Izvorno postao khideg
Niko mi nije odgovorio koliko ja u svakom slucaju placam u ducanu? jel 349e... to je valjda sa porezom?Izvorno postao andro2001
I da li je ovo sve ovako komplikovano i ako hocu da platim taj prokleti porez (zabole me glava od njega).
Ovo pitam jer ja bi trebalo toj devojci da posaljem novac pa da znam koliko. Sad ce verovatno neko reci posalji joj 400e da joj se nadje :-)

Odgovori uz citat
Bookmarks