Ne kuzim sta vam je tu ruzno na masci??!!! Pa maska je standardna samo pise TIM ispod ekrana i to je jedina razlika!!Izvorno postao Punio4
Ne kuzim sta vam je tu ruzno na masci??!!! Pa maska je standardna samo pise TIM ispod ekrana i to je jedina razlika!!Izvorno postao Punio4
Jel zna neko da objasni konkretno i detaljno kako to ljudi uzimaju,kradu ili sta ti ja zna 6630 sa TIM mreze. Pretpostavljam da treba imati Italijansku licnu kartu, ili vec biti korisnik TIM mreze. Al ne kapiram ako se ti telefoni toliko uzimaju i donose na ovo crno trziste, gde pronalaze toliko korisnika... Ma ne znam.
A jel znate vi?
www.mobilnisvet.com
I da, jos jedno pitanje:
Sta mislite da li je bolje kupiti Nokiu 6630 ili Laptop? Cena je ista! Samo mi nemojte reci - zavisi sta tebi vise treba.
www.mobilnisvet.com
pa to su 2 razlicita uredaja...kako uopce mozes pitat jel bolje kupit telefon ili kompjuter,isto kao da pitas jel bolje kupit vesmsinu ili pecnicu....no uglavnom da ti treba laptop mislim da nebi uopce razmisljo o kupovini telefona jel je i zahtjevnijem korisniku nokia 3650 dovoljna s njegovim mogucnostima.Izvorno postao mandoyu
Pa upravo zato zelim uporediti stvari koje se objektivno ne mogu porediti jer nisu iste svrhe ali su iste cene. Gde je laptop mnogo mnogooo realno korisniji.
A inace to je odgovor koji sam hteo cuti. Razlog vise da ne prodajem mog mezimca. Nego da kupim laptop. Mislim da nema nikakve stvarne potrebe da covek juri i daje velike svote novca za nesto sto ne vredi toliko. Ali to je moda i ona uvek ima nerealnu cenu.
www.mobilnisvet.com
Bookmarks